Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путіну потрібен був формальний привід для відкритого вторгнення в Україну, метою "Бука" був літак "Москва - Ростов" - Альфред Кох

Спецтема:

Колишній заступник голови уряду Росії Альфред Кох переконаний, що Росія планувала збити інший цивільний літак, який летів з Москви в Ростов-на-Дону в цей же час близько до MH17 на висоті, яка доступна тільки для зенітно-ракетного комплексу "Бук".

Альфред Кох висловив свою версію того, чому був збитий на Донбасі Boeing рейсу MH17. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, він зазначив:

"Кремль на хвилі кримської ейфорії, вважаючи, що вітер історії дме в його вітрила, вирішив реалізувати проект "Новоросія". Причому не шляхом організації сепаратистських рухів з кримінальників і маргіналів, а прямою військовою інтервенцією. Для цього йому потрібен був Casus belli - формальний привід для оголошення війни. Збитий над територією України російський цивільний борт цілком підходив для цього".

"Відомо, що поблизу МН17 не було жодного військового літака, але летіли ще три пасажирських літака. Один з них був російський літак, що летів з Москви в Ростов-на-Дону", - зазначив Альфред Кох.

"До речі, я думаю, що голландцям список зі 100 підозрюваних варто строго засекретити. Інакше вони всі 100 скоро опиняться в могилі. За нез'ясованих обставин", - написав у коментарях до публікації Кох.

Наливайченко: Росія мала вторгнутися в Україну 17-18 липня 2014 р. Приводом мав стати теракт проти російського літака

Наші інтереси: 

Раніше чи пізніше правда вилізе назовні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Casus belli їм був потрібен.Московія всю свою коротку історію є суцільний казус.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Casus belli їм був потрібен.Московія всю свою коротку історію є суцільний казус.

Вірю в те, що розумію.