Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тепер можна відкрити компанію і банківський рахунок в США, не покидаючи України

Компанія Stripe, яка займається обробкою транзакцій для електронної комерції, запустила сервіс Atlas, який дозволить підприємцям з усього світу дистанційно зареєструвати свою компанію в США (в штаті Делавер).

 Про це пише Watcher із посиланням на TechCrunch

Окрім відкриття компанії, послуга включатиме відкриття рахунку в одному з американських банків і підключення платіжної системи Stripe.

Наразі Atlas працює в бета-режимі. Перші 100 осіб, чиї заявки будуть схвалені компанією, зможуть пройти процедуру реєстрації безкоштовно. Стандартна вартість послуги для всіх інших учасників складе $500 – в цю суму включено всі збори за реєстрацію фірми і відкриття рахунку в банку.

В подальшому при здійсненні платежів через Stripe доведеться сплачувати комісію 2,9% та $0,3 за кожну операцію.

Stripe відкриє клієнтам Atlas рахунок в Silicon Valley Bank і вручить їм сертифікат на $15 тисяч на користування послугами хмарної системи Amazon Web Services (AWS).

Stripe заснована в 2011 році братами Патріком і Джоном Колліса. Сьогодні інвестори оцінюють компанію в $5 млрд.

Компанія намагається стати глобальним конкурентом платіжній системі PayPal.

Наші інтереси: 

Нам випало щастя жити в епоху технологічних проривів. Ми є свідками великої кількості новацій у різних сферах. Завдяки новим технологіям світ стає відкритим, можливості стають неосяжними. Це приклад для наших розумників. Всього за 5 років брати капіталізували свій винахід до 5 млрд. доларів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи