Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін продає китайцям Сибір

Про це заявив російський журналіст Сергій Доренко, який розкритикував рішення влади РФ віддавати прикордонні землі Китаю. Він анонсував початок розвалу Росії. 

 Уряд Росії підписує контракти з Китаєм про продаж в оренду на 49 років прикордонних земель у Забайкальському краї. 150 тисяч гектарів здані в оренду на кабальних умовах: за рік китайці будуть сплачувати всього лише 5 доларів за один гектар, а отримані продукти або надра будуть доправляти собі.

За словами Доренка, це просто здача, продаж територій, особливо небезпечно, що ці землібіля кордону. “Через 49 років китайці проведуть там референдум і передадуть край в управління сусідній країні”. Усі знають, як у Китаї по-хижацьки експлуатують землю та природні ресурси. Через півстоліття вони знищать екологію у тому краї і продовжать рух на захід.

Росії немає ніякої економічної вигоди з цих договорів, хіба що особисте збагачення кількох зацікавлених осіб в органах влади. При цьому Доренко порівняв економіку Росії з китайською та американською. Поряд з цими країнами Росія – “повний нуль”. Відтак, Сергій Доренко анонсував цю подію як початок загибелі Росії.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи