Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після виступу в "Шустер LIVE" про корупцію в зоні АТО будинок замкомбата "Торнадо" спалили

Спецтема:

Увечері 29 травня на українському телебаченні був показаний черговий випуск політичного ток-шоу "Шустер LIVE", присвячений корупції і "сірому" бізнесу в зоні антитерористичної операції на Донбасі. Серед запрошених був заступник командира добровольчого батальйону "Торнадо" МВС України Микола Цукур, який разом з товаришами по службі патрулює прифронтову зону в Луганській області.

Заступник батальйону "Торнадо" МВС України Микола Цукур в прямому ефірі звинуватив свого керівника, начальника Головного управління МВС в Луганській області Анатолія Науменка, в "кришуванні контрабанди та бізнес-співпрацю з бойовиками".

Через добу після виходу програми приватний будинок Цукуров в Перевальську (місто в Луганській області, контрольоване бойовиками) спалили. Приблизно о 04.30 31 травня невідомі розбили вікна і облили меблі горючою рідиною. На щастя, в будинку в цей час нікого не було: Цукур вивіз свою сім'ю в безпечне місце ще в минулому році, як тільки його досьє і фото з'явилися на сайтах бойовиків із закликам "знищити карателя".

Замкомбат підкреслив, що підпал будинку - це "звісточка від Науменко".

"Мій виступ загрожувало насамперед Науменко, у якого" сірий "бізнес з сепаратистами. І я, і мій комбат (Руслан Онищенко, комбат " Торнадо") неодноразово подавали рапорти на ім'я Науменка про контрабанду в зоні АТО. Відповіді не було. Більш того, 2 квітня, коли ми збиралися заблокувати потяг з контрабандним вугіллям, який їхав з окупованого Луганська в Щастя, надійшов наказ від Науменко негайно передислокувати наш батальйон на базу ", -. сказав Цукур.

За інформацією замкомбата, поїзд з Луганська в Щастя ходить щодоби, везе незаконно видобуте вугілля, а назад - продукти і речі. "Одна ходка - це 10 мільйонів гривень чистого прибутку. Цей бізнес кришує Науменко", - заявив Цукур.

Після безуспішних спроб зупинити контрабанду, "Торнадо" звернулося безпосередньо до Києва - в МВС і секретаріат президента. Відповіді не було. Після того, як Цукур звернувся в ЗМІ, послідувала перша загроза від управління МВС у Луганській області.

"Заступник Науменко Сергій Губанов попередив, що на нас з комбатом" полює "спеціальна диверсійно-розвідувальна група: мовляв, не піднімайте шум", - каже Цукур.

Замкомбата підкреслив: незважаючи на те, що він більше року воює в зоні АТО і досьє на нього висить на всіх сепаратисткою сайтах, його будинок в Перевальську не чіпали, а спалили після того, як він виступив в ефірі ток-шоу і безпосередньо звинуватив у контрабанді Науменко.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Це настільки "нормальна" життєва ситуація, що коментарі зайві.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Це настільки "нормальна" життєва ситуація, що коментарі зайві.

Si vis pacem, para bellum