Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Міноборони 10% активних реформаторів, інші або нічого не роблять, або, нічого не роблячи, ще й крадуть - В.Кодачигов

Категорія:

Спецтема:

Вадим Кодачигов, голова комітету речового забезпечення Ради волонтерів при Міністерстві оборони взяв участь у програмі на тему «Забезпечення армії» на радіо Ера FM.

Він входить у раду волонтерів, яка допомагає Міноборони вирішувати конкретні питання.

За його словами, Міноборони – це неповоротка структура, у якій багато розбіжностей і протиріч. Наприклад, щоб запровадити в Армії нову функціональну форму, має пройти 7-8 місяців.

На вулиці Лесі Українки, 26 в Києві створений волонтерський центр, де зібрана необхідна для Армії продукція усіх головних вітчизняних виробників.

Міноборони ділиться на три категорії, каже він: це – люди, які намагаються займатися реформуванням Міноборони, активні паразити і пасивні паразити.  Активні паразити, окрім нічогонероблення, намагаються ще й вкрасти щось. Їх 90%.

Кодачигов також відзначив, що міністр оборони Степан Полторак та його перший заступник активно взаємодіє з волонтерами, сприяє у всіх їхніх ініціативах і йде на активний діалог з ними. Каже, що волонтери можуть розраховувати на них. Також вони співпрацюють з Ігорем Павловським, який керує службою тилу. Він – бойовий офіцер, повністю взаємодіє з волонтерами і цінує їхню роботу.

Крім цього, Кодачигов відзначив, що процедура тендерних закупівель є дуже неправильна, а волонтери «впроваджені» (наче у вороже середовище – мій коментар) у Міноборони, щоб примушувати чиновників працювати.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи