Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Львівщина отримала туристичний логотип

Світ:

Офіційний логотип буде використовуватись для промоції туристичної галузі регіону. Це - стилізована кирилична літера “л”, заповнена впізнаваними туристичними об'єктами області: гори, мінеральні води, активний туризм, львівська ратуша, трамвай, філіжанка кави, гірськолижні курорти, храми та святкові традиції. 

 

 Лого доповнюється гаслом “Дивовижні відкриття”, англійською – “Аmazing discoveries”, пише Afishalviv.

Найкращий, на думку обласної ради, логотип, зробила агенція Vitamin ADV, яка розробляла також бренд для Львівського аеропорту.

Проект впродовж трьох місяців виконувала група дизайнерів під керівництвом Константина Хмелюка. Загалом, вартість нового логотипу – 20 тисяч гривень.

У концепцію туристичного логотипу ми заклали впізнаваність, кольоровість, розкриття туристичних можливостей, поєднання логотипу Львівщини із логотипом м. Львова, поєднання літніх і зимових видів відпочинку. Після численних дискусій зупинилися на варіанті, де зображена кирилична літера “л”, яка символізує Львівщину та Львів, – наголосив директор департаменту. – До речі, в обрисах цієї літери експерти відкрили для себе інші асоціації: хтось бачив Ейфелеву вежу, хтось – завод ЛАЗ, інші – складену книжку або вишиваний рушник”, – розповів у коментарі директор департаменту міжнародного співробітництва і туризму Львівської облдержадміністрації Віталій Горбатенко

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи