Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російських журналістів змушують брехати в соцмережах про катастрофу "Боїнга"

Їх змушують вести фейкові акаунти в соцмережах, щоб звинуватити Україну в катастрофі. Принцип роботи кремлівського каналу Russia Today: що б не сталося - завжди винна Україна.

Після свого гучного звільнення з кремлівського каналу Russia Today, британський кореспондент Сара Фьорт розкрила подробиці роботи пропагандистської машини РФ.

Зокрема, в інтерв'ю Press Gazette вона сказала, що, заходячи в ньюзрум, вона бачила, як ведуться фейкові акаунти в соцмережах, в яких вся провина за катастрофу малазійського "Боїнга" 777 в небі над Донбасом покладається на українську сторону.

В п'ятницю 18 липня Фьорт подала заяву на звільнення, протестуючи проти політики телеканалу щодо висвітлення ситуації в Україні, зокрема, новин про катастрофу Boeing 777.

У своєму Twitter вона описала принципи висвітлення телеканалом ситуації в Україні"Перший принцип стилю роботи RT: що б не сталося - в цьому завжди винна Україна".

Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими терористами ввечері 17 липня. На його борту перебували 283 пасажири і 15 членів екіпажу. У результаті авіакатастрофи всі загинули. Представник МВС України заявив, що пасажирський літак був збитий терористами з зенітно-ракетного комплексу "Бук". Таку зброю бойовики Донбасу могли отримати тільки з Росії.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Нічого не змушують, москаль і в Африці москаль.

Коментарі

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Нічого не змушують, москаль і в Африці москаль.