Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Останній оплот білої раси

Спецтема:

"Західний світ", у якому де-факто керують надпотужні фінансово-промислові корпорації, за згодою або змовою, дав "добро" Московській імперії на проведення маштабних військових дій. Театром цих дій має стати Україна. Гинути будуть нащадки аріїв - останній оплот білої раси, яка за своєю природою є найбільшою перешкодою встановленню нового світового порядку. Як цьому запобігти? 

50 років тому населення європейських країн складало 22 % від загальної чисельності населення планети, а сьогодні цей показник становить заледве 12 %. За прогнозами, протягом 50-ти років, він знизиться до 6,5 %. Біла раса вимирає.

Якщо називати речі своїми іменами - Росію Московією, то стає зрозуміло, що росіяни, потомки слов'янських етносів, проживають в імперїї, котра їх знищує, присвоївши собі історію сусідньої держави, на території якої ці етноси знаходяться з давніх давен. Враховуючи процеси інтенсивного расового змішування та міграційні тенденції як у США так і у Європі, Україну можна вважати останнім форпостом білої раси. 
 
Сьогодні правителі Московії, які ментально чужі руському етносу, привласнили собі частину мешканців іншої держави на підставі спілкування останніх московською мовою, котру ідеологи нарекли "русскім язиком". Самі росіяни в Московії деградують у бідності та пияцтві, а місця їх компактного проживання активно "розбавляють" внутрішніми та зовнішніми "неслов'янськими" мігрантами. 
 
Частина так званих "російськомовних українців" з привласненням радісно погодилась, ностальгуючи за "старою" імперією СРСР, в якій раби жили у мінімальному достатку. Тут "російськомовність" є потужною ідеологічною зброєю, оскільки міф про єдиний "радянський народ" замінили міфом єдиного "російського народу", за тією ж мовною ознакою. 
 
На жаль, така ностальгія є природною в умовах проживання в охлократичній державі, у якій так звані "еліти" не спромоглися на якусь об'єднавчу державну ідею. Ці псевдо-еліти приходили до влади пристосовуючись під примхи натовпу та маніпулюючи його інстинктами. 
 
Московія, в особі ворожих слов'янському духу правителів та ідеологів, ці інстинкти "ностальгуючих", та популістські ідеологеми псевдо-еліт, розвинула у мем "русскава міра", який з української сторони інтенсивно експлуатувався маргіналами на кшталт комуністів та демагогами з партії регіонів. 
 
Ті, хто сповідував український націоналізм, об'єдналися з прихильниками лібералізму навколо ідеї входження до ЄС. Таке об'єднання є нестабільним, оскільки ідеї націоналізму чужі ідеям лібералізму і такий союз породжує аморфну ідеологію з набором стандартних гасел про демократичні цінності, права людини і т.д. і т.п.
 
Таким чином полярна ідеологія, орієнтована на зовнішні антагоністичні середовища, ментально розділила Україну. Маніпулюючи інстинктами електорату, та стравлюючи "схід" і "захід", псевдо-еліти цинічно грабували молоду державу. 
 
Звиклий до ситості та прагматизму "західний світ" не сприймає слабку та корумповану країну, яка йому під боком створює зону нестабільності. 
 
Завдяки цьому, та багатомільярдним бюджетам московської пропаганди, західним політикам зручно пояснювати своєму електорату мляву реакцію на анексію Криму та на повзучу окупацію східних українських теренів. 
 
Результатом маємо лише готовність "допомоги" військовою технікою що, враховуючи наявне зовнішнє управління недолугою українською владою, фактично означає мовчазну згоду на "повноцінну" війну, в якій Ваньки будуть стрілятися з Іванками. 
 
"Західний світ", у якому де-факто керують надпотужні фінансово-промислові корпорації, за згодою або змовою, дав "добро" Московській імперії на проведення маштабних військових дій. Театром цих дій має стати Україна. Гинути будуть нащадки аріїв - останній оплот білої раси, яка за своєю природою є найбільшою перешкодою встановленню нового світового порядку.
 
Як цьому запобігти? Не збільшувати енергію ненависті, не слухати політиків, не панікувати. І накінець зрозуміти - надіятись можна лише на себе самих.
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Нація, котра в період отруєння раси присвятить себе вдосконаленню найкращих видових зразків, згодом опанує усім світом.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Нація, котра в період отруєння раси присвятить себе вдосконаленню найкращих видових зразків, згодом опанує усім світом.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Так, надія на самих себе.

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Майже з усім погоджуюсь...От тільки те,що росіяни є нащадками слов`янських етносів,викликає сумніви.Московський етнос утворився на основі угро-фінських(азійських за менталітетом)племен,пізніше з домішками монгольської крові.І лише у XIX-XXст.коли стали частішими міжетнічні шлюби,московський етнос був розбавлений слов`янською кров`ю.Перш за все,за рахунок українців та деяких нащадків слов`ян на півдні Російської імперії.Братами і рідними по крові вони нам ніколи не були.І війна між Ваньками та Іванами не є братовбивчою,а є війною проти нашого постійного ворога.Інша річ,що у цій війні зацікавлені набагато могутніші,ніж Москва,гравці із Заходу(а можливо й Близького Сходу)...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Нарешті, перший конкретний погляд на події, що відбуваються. Дійсно, "західний світ", а по-суті світовий сіонізм, якому і належить весь "західний" (і не тільки) світ, не сприймає слабку і корумповану країну, але й не бажає бачити Україну сильною. ВІн у цьому не зацікавлений. Кінцевий результат не важко відчути: Україна знову буде закабалена, а Росія взагалі може зникнути з лиця Землі...

Si vis pacem, para bellum