Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прес-секретар Путіна: Членство України в НАТО – серйозна загроза для нас

Категорія:

Спецтема:

Можливе членство України в НАТО спричинить перекроювання всієї європейської архітектури безпеки, заявив 19 квітня 2014 р. прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, висловивши сподівання, що позиція громадян країни, які не хочуть такого союзу, буде почута.

“Україна не є членом НАТО і військово-політичне майбутнє цієї країни поки, ми сподіваємося, не передбачатиме таке членство. Бо ще один крок НАТО в бік російських кордонів, наближення до російських кордонів, спричинить перекроювання всієї європейської архітектури безпеки. Це буде представляти серйозну загрозу для нас. НАТО не може перестати бути військовою організацією. Автоматом не можна писати книги. І Росія змушена буде вжити заходів для забезпечення своєї безпеки. Але давайте розраховувати на те, що голос людей на сході країни буде почутий. І що наші європейські та заокеанські колеги зрозуміють, що цей голос не звучить під диктовку Москви”, – сказав Пєсков в телепрограмі на каналі ТВЦ.

На сьогодні Україна є позаблоковою державою, це прописано в законодавстві. Як заявила раніше міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляйен, в даний час питання вступу України в НАТО не стоїть на порядку денному, а сама країна не відповідає основним вимогам для приєднання до альянсу.

За словами прем’єра України Арсенія Яценюка, українська влада зараз не розглядає питання про членство країни в НАТО, йдеться про співпрацю з альянсом з метою модернізації армії країни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Альберте! Ти вмієш знаходити справжні новини! Щиро дякую!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Альберте! Ти вмієш знаходити справжні новини! Щиро дякую!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

В ЄС і в НАТО можна вільно ввійти і вільно вийти, як це робила колись Франція. Можливо це буде проміжним етапом до ШВЕЙЦАРСЬКОЇ МОДЕЛІ для України.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Будь-який рух України від Центру на Схід або на Захід - це її дестабілізація і розчленування.

Все, що робиться з власної волі, – добро!