Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Законопроект про мову – сигнал для повалення антиукраїнського режиму, - Левко Лук’яненко

Представники опозиційних фракцій парламенту протестують проти розгляду законопроектів про мовну політику. Вони заблокували трибуну Верховної ради, скандуючи «Банду геть!".
З цього приводу Голова Української Республіканської партії, Герой України Левко ЛУК’ЯНЕНКО дав коментар порталові Воля народу.

Протягом тривалого часу я постійно при зустрічах говорив Володимиру Литвину: «Ви ж українець! Як ви можете душити українську мову?» Він відповідав: «Лук’яненко, не турбуйтеся: я не дам цього зробити».

І, дійсно, кілька років Литвину вдавалося питання про мову відтягнути. А вчора його зламали, він погодився включити це питання в порядок денний. У цьому його вина, адже він міг це не робити.

Вчора для протягування законопроекту регіоналам не вистачало 10 чоловік. От, можливо, вони за ніч купили. Про це сьогодні свідчать їх бадьорі обличчя, що є тривожним знаком. Якщо так, то, звичайно, - дуже погана справа. Цей законопроект має на меті створити юридичну базу, щоб полегшити Москві вести ідеологічну війну проти України. Цей проект закону націлений на відверту допомогу «п’ятій» московські колоні.

Читати повністю ТУТ
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи