Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перше засідання Рівненського читацького клубу

Категорія:

26 квітня цього року о 17-00 відбулось перше засідання Рівненського читацького клубу. Члени клубу зібрались у просторій аудиторії міського будинку культури. Цікаво було спостерігати за людьми, які фактично вдруге бачились, але спілкування почалось відразу, так, ніби зустрілись давні друзі, у яких є про що запитати один одного і про що розповісти.
Відразу ж розгорілась палка дискусія щодо подібностей та відмінностей у практиці застосування Живого Слова та Божої Молитви.

О 18-00 на запрошення голови клубу Олега Трофимчука до круглого столу приєднались автор книги «Велич Дулібії Рось. Суренж. (Таємниці Волинської землі)» В.Дем’янов та П.Опанасюк. Запрошені розповіли про останні археологічні дослідження на території Рівненської області та історію стародавнього духовного центру Волині і всього слов’янства - міста Суренж, що існувало з 2 по 8 століття н.е. на території сучасного Рівного.

Зустріч нагадувала прес-конференцію, коли члени клубу задавали питання запрошеним і отримували цікаві відповіді, які в свою чергу породжували нові запитання. Історія нашого краю – суцільна загадка. Сучасна історична наука не зацікавлена в пошуку правди про життя та світогляд наших предків, тому дослідження в цій царині проводяться в основному ентузіастами, справжніми патріотами рідного краю.

Розмова була настільки цікава, що непомітно затягнулась до 21-00, але закінчувати її ніхто не хотів, тому загальними зборами було вирішено провести ще не одну таку зустріч, на яких можна було б детальніше обговорити суть методу біолокації та провести екскурси в історію території м. Рівне.

Прощались, як добрі друзі і домовились про дату наступного засідання.

Особисто від себе хочу додати, що такі зустрічі значно піднімають дух і вселяють впевненість в собі. Світла, життєствердна енергія, згенерована однодумцями, допомагає нам впевнено та сміливо рухатись у просторі волі.

Всім, хто бажає долучитися до наших зустрічей, можна зателефонувати: 0978941310, 0964638449, або написати на e-mail: olegtrof @ meta.ua

Хай Буде!


В тему:

Українську книгарню в найлюднішому місці України презентував Київський читацький клуб

У Луцьку створено читацький клуб "Перехід-IV"

Етномережа: концентрація без централізації


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи