Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До 360-річчя Української козацької держави: патріотична гра "Джура"

Категорія:

КИЇВ, 19 травня. В Українському національному інформаційному агентстві - УКРІНФОРМі відбулася прес-конференція на тему "Джура" - молодіжна дія до 360-річчя Української козацької держави".
З журналістами спілкувалися народний депутат України, секретар Ради Українського козацтва при Президентові України Станіслав Аржевітін, помічник міністра освіти і науки України з молодіжних питань Дмитро Кулібаба, директор українського державного центру туризму та культури, учнівської молоді Олександр Матющенко, керівник головного штабу гри "Джура" Анатолій Грива, заступник директора МБУ "Центр Національного відродження" Тарас Рондзістий.

На прес-конференції також було офіційно представлено юнацьку патріотичну гру "Джура" ("Сокіл"), фінальні змагання якої відбудуться 22-24 травня 2009 року в Київській області.

Урочистості з нагоди 360-річчя Української козацької держави відбудуться 22-24 травня у столиці, а 14 жовтня - на свято Покрови, покровительки українського козацтва, - у Чигирині.

Військово-спортивна патріотична гра "Джура" з’явилася в 2003 році. Положення про дитячо-юнацьку військово-спортивну патріотичну гру "Сокіл" ("Джура") Українського козацтва було затверджено 25.12.2003. Гра взяла за основу ідею козацького виховання, але до цього часу не була підкріплена організаційно та нормативно.


В тему:

Козацька гра АРСА

Пошуки Грааля: Туристичний клуб АРСА відвідав Переяслав-Хмельницький

Козак Мамай у пошуках Грааля
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи