Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що робити з Міністром охорони здоров‘я і ВООЗ?

Міністерство охорони здоров'я отримало підозрілу вакцину, якою вирішило отруїти 9 мільйонів українців. Виробник – сумнівна фірма з Індії. Дозволи і експертизи відсутні. Ніяких гарантій ніхто нікому не дав. Почалися щеплення. Одразу помер школяр. Десятки дітей в лікарнях. Моментально вибухнув скандал. Винних нема!


Вся історія занадто просякнута масонським духом. Попередження про цю аферу масовано йшли всіма доступними легальними каналами. Елементарний тест на ефективність українських спецслужб, вищих органів державної влади. Висновок – провалили все! Наживку проковтнули швидко і безповоротно. Жахає ціна «помилки» — 9 мільйонів молодих українців можуть отримати недосліджену отруту, яка може призвести смерть, важкі хвороби, безплідність, епідемії… І це вже фактично доведено!

Встигли вколоти 78 тисяч доз!!!

Україна опинилася в червоній зоні ризику епідемій.

Що буде завтра? Чорнобиля мало?

Як зреагують організми дітей і юнацтва на отой препарат?

Давайте подумаємо, проведемо дискусії, дослідження… А якщо це Ваша дитина? Готові до такого розвитку подій? Потриндимо чи будемо вимагати жорстких дій влади?

Якщо хтось не зрозумів, мова іде про наймасштабнішу бактеріологічну диверсію проти українського народу за всю історію! 9 мільйонів громадян України опинилися у ролі лабораторних кроликів! Це ми всі! Дійшло?!

Президент України зустрівся з Князевичем. Випили чаю. Тіпа всіх заспокоїли. Не хочете — не коліться. Правда, злочинну вакцинацію призупинили. На кілька днів…

Страшенно смілива і принципова Юля Тимошенко раптово дуже підозріло замовчала. Де реакція? Заяви? Рішучі дії? Аналіз ситуації? Відсутні. Між тим, шановна Юліє Володимирівно, злочинна вакцинація ініційована Вашим Урядом! У Ваших силах її терміново припинити! Чому цього не робите? Відстороніть отого князевича і його некомпетентне оточення! Ну хоч оцінку дайте! Мовчать… Мабуть був знак з небес… До речі, де реакція пастора, кандидата у мери Києва і першого віце? Святі книги читає?

А де наша доблесна Верховна Рада? Де справедливий і мудрий Яценюк? Дуже зайнятий. Доля 9 мільйонів співгромадян йому байдужа.

І найбільший прикол. А що це мовчить наша найсправедливіша і найгаласливіша голуба опозиція? І червона. І рожева? Ви ж тіпа виразники надій народу?

Дивує мовчанка в.о. глави СБУ. Уже повинна бути дієва реакція. Арешти. У них ще навіть прес-релізу нема… Професіонали…

А де гучний трибун і главний мент Юрик Луценко? Мабуть ще не знає…

Прокуратура спрацювала на рівні Донецької області. Вірніше, грізно сказали, що розбираються… Ну-ну… Можете спати спокійно. Про Вас постійно думають і цілодобово захищають…

Винних нема! Кругова порука!

Між тим, вже зрозуміло, що безпринципна дешевка, яка очолює відомство з охорони здоров‘я, діяла не одна. У неї просто розуму б на таке не вистачило.

Що таке оте загадкове масонське угрупування під назвою Всесвітня організація охорони здоров‘я? Хто дав їм право дозволяти такі небезпечні для всього людства афери? Хто за всім тим стоїть? Кому вони підлягають? Кому звітують? Хто їх фінансує?

Чи не час чинній українській владі розпочати масштабне міжнародне розслідування діяльності цієї дуже цікавої і загадкової організації, що відкрито лобіює інтереси кількох фармацевтичних компаній? Фактів уже достатньо! Навіть з української «вакцинації».

Хай Юрик Луценко виставить червоні прапорці в Інтерпол. Керівники відомі. Інтерпол їх затримає і транспортує в Україну. А тут уже наш найсправедливіший суд, дасть їм об‘єктивну оцінку. Інші такі «всесвітні» більше не ризикнуть…

Слабо? Будете захищати національні інтереси чи так і продовжите плазувати?

Партія снайперів, вимагає термінової відставки керівництва МОЗ України, порушення кримінальної справи, арешту всіх причетних до злочинної вакцинації діячів.

Від Верховної Ради чекаємо Закону «Про уведення смертної кари для вищих державних чиновників, чиї дії зашкодили національній безпеці і життю громадян України».

Перший кандидат на розстріл є. Хоча їх кілька, якщо додати керівництво ВООЗ, господарів цікавої індійської компанії… Інших, які це все лобіювали, давали дозволи, відмазували — на нари! З конфіскацією майна і банківських рахунків у всіх близьких родичів!
Тільки тоді в Україні буде порядок!

Не треба на нас навішувати ярликів і у чомусь звинувачувати! Ми говоримо про РЕАЛЬНУ відповідальність вищих державних чиновників перед народом. Зажралися ви, хлопчики і дівчатка! Ні молитви, ні прохання до вас не доходять! Вже зрозуміло, що майже всі ви – люди пекла. То народ допоможе придбати туди квиток…

З нами Бог! Хто проти нас?!


В тему:

Партія снайперів вимагає смертної кари для керівників МОЗ - за примусову вакцинацію!

Партія снайперів – жарт, що стає народним рухом

Створено сайт Маленької партії снайперів

10 патронів — і в Україні буде порядок!

Ініціативи Партії снайперів

Нова Угода партії снайперів

Маніфест

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

ТОР-130: розстрільний список?
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи