Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українець - той хто по крові, а не той хто по паспорту!

Ліберальна спільнота, що панує над українським народом і іншими народами старенької Європи, робить все можливе, аби крок за кроком, рік за роком стирати кордони між різноманітними народами, націями, расами. Кровне, мовне та культурне змішання посилюється відбиранням у народів їхніх етнічних ознак. Колись наш народ іменувався русинами (ще в XIX столітті цей етнонім був широко розповсюджений), потім нас почали називати українцями, відрізавши величезний пласт нашої історії. Тепер, на початку XXI століття, ліберальна спільнота намагається взагалі знівелювати саме поняття «українець»…
Нещодавно громадськості був широко розрекламований новий проект телеканалу «Інтер» під керівництвом «українця» Савіка Шустера. Як зазначено в концепції даного проекту, «І в Україні програма має стати резонансною подією загальнонаціонального масштабу та викликати чимало гострих дискусій щодо того, кого саме слід вважати «великим українцем» та й українцями взагалі».

Напевно, для того, аби допомогти українцям визначитись, кого можна вважати «українцями», до переліку особистостей – кандидатів у «Великі українці» – були внесені наступні особи:

Баал-Шем-Тов (1698-1760)

Давідофф Зіно (1906 - 1994)

Меїр Голда (1898 - 1978)

Троцький Лев Давидович (1879 - 1940)

Особи, що не мають жодного відношення до українського народу, подаються як «українці»!

Дехто з них народився і прожив всього лиш 6-8 років на території сучасної України, дехто взагалі знищував українців, як мух, дехто просто розглядав їх, як чужорідних біологічних істот…

Тепер ліберальна спільнота намагається нав’язувати нам, що українець – це не той, у кого батьки українці, а той, хто народився/жив в Україні. Одне з їх гасел – «ми всі українці, і байдуже, хто були наші батьки і якого кольору в нас шкіра». І мотивують, здебільшого, тим, що визначити етнічну приналежність «по крові» неможливо, мовляв, у нас і так намішано багато народів, тому не факт, що й ти українець… Нас виставляють людьми «без роду-племені», «безбатченками», аби розчинити нас у «загальній сім’ї народів».

Натомість кожен українець, кожен слов’янин має дослідити (якщо він досі не знає) свій Родовід до сьомого (!!!) коліна, у крайньому випадку – до 4-5 коліна.

Знання свого Родоводу і створення здорових, багатих, багатодітних українських сімей – ось запорука майбутнього українського народу!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи