Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Козацький закон захистить українську мову...

9 листопада Україна відзначає День Української писемності та мови. Українські козаки щиро вітають всіх громадян України, які вболівають за нашу рідну мову, а також всіх тих, хто підтримує нас у нашій українській справі.
На днях робоча група Ради Українського козацтва при Президентові України, яку очолює секретар Ради – радник Президента України народний депутат України Станіслав Аржевітін, передала на юридичну експертизу в Секретаріат Президента України проект Закону України "Про Українське козацтво".

Прийняття такого закону дозволить не тільки задовольнити домагання українських козаків, але й буде сприяти суспільству у захисті української мови.

Українське козацтво нарешті стане такою суспільною інституцією, яка зможе практично впливати на стан речей в Україні.

Так, у своєму виступі на конференції, яка відбулася у вересня місяці, Станіслав Аржевітін сказав: "Я думаю, що сьогодні в нашій країні всі зрозуміли, що саме в нашій козацькій ідеї, в нашому козацькому феномені закладений великий потенціал, який до цього часу держава не використовувала. Це і потенціал у частині консолідації суспільства, і у частині патріотичного, духовного і фізичного виховання молоді, збереження культурної спадщини, співпраці з державними органами і т.ін.".

А нашою найціннішою спадщиною є українська мова!

--------------------------------------

В тему:

Мова і війна

Новий Суспільний Договір

Віче — арійська традиція народовладдя

Таємно створений Світовий конгрес вільного козацтва

Чекати на лідера чи стати ним?

Як стати арієм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи