Ярослава Сонячна's picture
Ярослава Сонячна
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Спостерігання

Доброго вечора,шановні відвідувачі!

Я б хотіла поділитись з вами з такою подією,яка відбулась у мене минулого тижня. Вірніше  буде сказати,що лиш того тижня я звернула увагу на те, що квіти, які ростуть у мене вдома (вони розташовані відповідно за своїм зростом деякі на підлозі, а деякі на підвіконні) змінили свій вигляд. Мою увагу звернули ті квіти, які не цвіли... Або скажімо так рідко... От... Дивлюсь я на китайську троянду,яка буде цвісти вже за цей рік приблизно дев'ятий раз, а також на фіалочки які зацвіли ще у квітні і тримаються досі, мені стало цікаво, в чому саме причина!? Адже є квіти, які пересадила ще на початку літа, але як вони виросли... Ви б бачили... От, з чим я хочу поділитись... Я проходила лікування Живим Словом, приблизно рік, можливо й більше, читала в кімнаті дитримуючись правил читання... Чи це пов'язано із читанням, чи можливо з якимись іншими факторами, але "оранжерея" вдома просто слів нема,щоб передати... Ось таке цікаве спостереження я провела... Спасибі за увагу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Це є доказом потужної сили Живого Слова, яка відображається як на самій людині, так і навколишньому просторі.Гарно описано!

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Comments

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Це є доказом потужної сили Живого Слова, яка відображається як на самій людині, так і навколишньому просторі.Гарно описано!

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Ярослава Сонячна's picture
0
No votes yet

Можливо воно так і є, спасибі=)

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Гарне спостереження. Дякую.
Зверніть увагу на такі зауваги:
“з вами з такою подією,яка відбулась у мене минулого тижня. Вірніше  буде сказати,щолиш того тижня я звернула увагу на те, що квіти...” - раджу Вам ставити пробіли між словами — легше читач сприйме текст. Також не писати зайвих слів: “ з вами такою подією, яка відбулась у мене минулого тижня. Вірніше, лиш нині я звернула увагу, що квіти... “
“Мою увагу звернули ті квіти...” - квіти не можуть звертати увагу, лиш привертати.
“Або скажімо так “ - скажімо — вставне, виділяємо.
“Дивлюсь я на китайську” - дієслова такої форми: дивлюсь, малюю, танцюю, ... вказують на особу, тобто у тексті займенник опускаємо:”Дивлюсь на китайську ...”
“дитримуючись правил читання...” - дієприслівниковий зворот, виділяємо комою.

Творімо разом мову Сенсар!

Ярослава Сонячна's picture
0
No votes yet

Дякую Вам за підказку.

Василь Глод's picture
0
No votes yet

На сайті О.В. Філатовича була інформація про позитивний вплив читання живого слова на домашні квіти. Про це розповідала одна з його пацієнток. Ваші спостереження, пані Ярославо, тому підтвердження.

Радіймо!