Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

ІЕЕ (Психолог) - Джон Барроумен

Джон Скот Берроумен (англ. John Scot Barrowman, нар. 11 березня 1967 року) — шотландський та американський акторспівактанцюрист і телеведучий.

 

 

Біографія

Джон Берроумен народився у Глазго, Шотландія, але у віці восьми років він разом із сім'єю переїхав до американського штату Іллінойс, тому він розмовляє із американським акцентом.

Берроумен — відкритий гей. Має стосунки із британським архітектором Скоттом Гіллом. 2 липня 2013 року вони офіційно уклали шлюб.

Кар'єра

Початок

Свою кар'єру Берроумен розпочав у «West End Theatre», де першу роль він отримав у 1989 році. У 1998 році його було номіновано на «Премію Лоуренса Олівера», як кращого актора, за роль у мюзиклі «The Fix». У тому ж році він грав роль Джо Джилліса у спектаклі «Вечірній бульвар» на Бродвеї.

Доктор Хто

Коли у 2005 році компанія BBC відновила показ науково-фантастичного серіалу Доктор Хто, Джон Берроумен отримав роль супутника Доктора Джека Харкнесса. Він з'явився у дев'ятому епізоді першого сезону — Порожня дитина — і продовжував зніматись до кінця сезону. Його персонаж здобув велику популярність у глядачів, тому було вирішено зняти спін-оф серіалу — Торчвуд, у якому Капітан Джек Харкнесс став головним персонажем.

Берроумен знову взяв участь у Докторі Хто у трьох останнії серіях третього сезону («Утопія», «Барабанний дріб» і «Останній Володар Часу») і в останніх двох серіях четвертого сезону («Викрадена Земля» і«Кінець мандрівки»). Крім того, він з'явився камео у спецепізоді Кінець часу. І, можна припустити, що Джек Харкнесс з'являтиметься у серіалі і надалі.

Зйомки на телебаченні

Джон Берроумен веде дуже активне життя. Він бере участь у багатьох телешоу BBC, в тому числі Never Mind the Buzzcocks, Simon Amstell, Al Murray's Happy Hour, The Charlotte Church Show і Friday Night with Jonathan Ross, а також в прототипі російського шоу «Танці на льоду»

14 вересня 2008 року Берроумен був конферанс'є на святкуванні 60-річчя Ендрю Ллойда Веббера.

З 2009 року актор є ведучим нової телепередачі на ВВС, яка має назву Сьогодні ввечері".

Фільмографія

Рік Назва Формат Роль
1987 Недоторканні Фільм Епізодична роль, не зазначено у титрах
1996 Центральний західний парк Телесеріал Пітер Фейрчайлд
2000 З'єднай це Телесеріал Юнак
Титани Телесеріал Пітер Вільямс
2002 Акули-3:Мегалодон Фільм Бен Карпентер
2004 Метод Фільм Репортер, не зазначено в титрах
Потвора Фільм Джек
2005 Продюсери Фільм Лед Тенор
з 2005 Доктор Хто телесеріал Джек Харкнесс
з 2006 Торчвуд телесеріал Джек Харкнесс
2009 Сьогодні ввечері телешоу ведучий
 

В тему:

Модель психіки

Модель психіки ІЕЕ - Гекслі, Том Сойер, Дон Жуан

4. Інтуїтивно-етичний Екстраверт, (Психолог)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...