Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Ляшко - це фейк

Відомий журналіст Сергій Рахманін в ефірі «Громадського радіо» висловив свою особисту думку, чому Олег Ляшко став третім на президентських перегонах. Журналіст вважає, що успіх Ляшка на цих виборах став можливим завдякі массованій та агресивній рекламній кампанії. 

«Мені про Ляшка говорити складно і легко водночас. Він не соромиться нічого і тим самим справляє враження на того, хто є молодим і нерозумним. Другий фактор – це величезні гроші, які він вкладав в передвиборну кампанію. Його кампанія, мені здається, по зовнішніх ознаках була найдорожчою. Невідомо звідки це фінансувалося.

Низький відсоток Тягнибока і Яроша пояснюється дуже млявою кампанією на тлі агресивної кампанії Ляшка. Вона запалювала таких самих прищавих підлітків, яким був Ляшко у 91-му році. Це псевдогерой.

Вони ж не знають, що насправді ніхто ні на який схід не їздив, ніякого батальйону Ляшка не існує, що з нього такий герой, як з мене парагвайський льотчик-винищувач. Але на переважну більшість людей це справляє враження. Це геніальний фейк. Усе його життя дуже кумедне, він геніальний фейковий персонаж. Якщо відбудуться парламентські вибори, він здатний перетнути бар’єр та протягнути з собою достатню кількість людей. І це насправді дуже великий урок Тягнибоку та Ярошу, які дещо легковажно поставилися до своєї кампанії», — вважає Сергій Рахманін.

hr-ur1-14-05-26-rahmanin_vybori.mp3

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Це аванси, але побачимо, які будуть передвиборні блоки восени.

https://t.me/ETEPHET

Comments

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Хто підтримує Ляшка? Невже Льовочкін? Командир бальйону ДОНБАС зі всіх політиків схвально виділяє лише Ляшка. Мабуть, є за що...

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Це аванси, але побачимо, які будуть передвиборні блоки восени.

https://t.me/ETEPHET

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Ляшко - це клоун, який іноді робить добрі справи.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Наталка Артанія Кобза's picture
0
No votes yet

Давайте визнаємо, що насправді ми мало знаємо, who іs who - насправді. Ми судимо із знання закономірностей (бо факти до нас доходять більшою мірою спотвореними). Людина значною мірою не знає і саму себе. Під маскою клоуна може битися щире серце. Мені Ляшко симпатичний. А щодо компромату... хіба є хтось, якщо він не Мати Тереза, на кого проплачені специ не зібрали б досьє? Ще Чехов говорив: " Не дивіться, не слухайте (того, що говорять), а спостерігайте і відчувайте самі" (не дослівно, але по суті).

Sapienti sat.

Миро Продум's picture
0
No votes yet

На Матір Терезу також є компромат, і не безпідставний.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Можете поділитися, пане Миро?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Ось цитата з Вікі: "Діяльність матері Терези викликала також критику. Відзначалося, що вона задовольняється тим, щоб не дати людям померти, а не бореться проти причин бідності. Критикувалися її погляди на страждання: відзначалося, що вона вірить в те, що страждання зближує людей із Ісусом" - Джерело.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

У звіті, опублікованому в німецькому журналі Stern стверджується, що в 1991 році тільки 7% пожертвувань, які надійшли до Місії Милосердя, були використані на благодійні цілі.

Під час природних катаклізмів в Індії, жертвами яких ставали сотні тисяч людей, мати Тереза ​​закликала молитися про потерпілих, проте жодного разу не пожертвувала гроші для допомоги.

Дослідники звертають увагу на сумнівні політичні зв'язки, величезні суми грошей, що проходять через її руки і поганий догляд за хворими і вмираючими в створених матір'ю Терезою 517 місіях в 100 країнах. Прославлена ​​черниця дотримувалася досить жорстких і догматичних поглядів, вважаючи, що доля хворих - страждати.

Притулки Місії Милосердя часто відрізнялися вкрай невтішним станом, були обладнані в непристосованих приміщеннях, в них було брудно, а хворі не отримували достатнього харчування і знеболюючих. Це не можна було списати на брак коштів - Мати Тереза ​​отримувала гроші в надлишку з усього світу. Роберт Фокс (редактор медичного журналу Lancet) ще в 1996 році відзначив, що фонд має безліч волонтерів, але практично не залучає лікарів і, судячи з усього, займається скоріше бурхливою ​​імітацією охорони здоров'я, ніж реальною допомогою в сучасному розумінні.

Місія Милосердя не робила відмінності між виліковними і невиліковними хворими, так що люди, які могли б вижити, піддавалися ризику смерті від інфекції і відсутності лікування. Сама Мати Тереза ​​називала свої об'єкти «Будинки для вмираючих» (Houses of the Dying).

На відміну від умов, створених у притулках, сама Мати Тереза ​​зверталася за кваліфікованою медичною допомогою для себе у відомі медичні клініки в Сполучених Штатах, Європі та Індії, що викликало звинувачення в лицемірстві від критиків, таких як Крістофер Хітченс.

Вікі з посиланнями на джерела

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Дякую, пане Миро!
Оце дивився фільм "Учень Авіцени" (нажаль московською), там як раз все навпаки - лікарі лікували навіть безнадійних із ризиком самим померти.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

Це типовий приклад юдохрістиянської діяльності, в якій відсутні добрі плоди.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Згоден із п. Леонідом. Додам, що і на Майдані-14 Ляшко був на барикадах і його могли там убити.

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

"На вила...!" - Ляшко сила! ;)

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!