Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Через 12 років два мільярди людей помруть через мобільні телефони

Світ:

За останніми даними, отриманими з Австралійського НДІ здоров'я (Australian Health Research Institute), до 2020 року одна третина населення земної кулі помре з діагнозом "рак". Про це повідомляє "РС News".
Наголошується, що уражені будуть вуха, очі і головний мозок. Такий висновок зробили вчені, які все-таки довели шкоду електромагнітного випромінювання від мобільних телефонів, підстанцій стільникового зв'язку і переносних антен.

Ці дані отримали офіційне підтвердження і у Всесвітній Організації Охорони здоров'я. У підготовленій інститутом доповіді як приклад приводять наукові дані Організації з ядерної безпеки Фінляндії.

Учені виділяють симптоми і чинники ризику «раку мобільних телефонів», як тепер називається це захворювання.

Серед них — нездужання, безсоння, депресивні стани, підвищена збудливість, головні болі, знесилення, високий кров'яний тиск, проблеми порушення ДНК тощо.

За рекомендаціями фахівців, стільниковий телефон повинен використовуватися лише в екстрених випадках і не бути заміною стаціонарним апаратам, а дітям до 16 років використання «мобілок» взагалі протипоказано, так само як і вагітним жінкам.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи