Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Британія: Імміграція викликає кризу тюремної системи

Світ:

Британські буцегарні набухають небілими в’язнями.

Британські переповнені тюрми намагаються владнатись з масованим приростом числа іноземних ув’язнених.

Кожен сьомий “мешканець” є іноземцем, і їхнє число зростає в чотири рази швидче у порівнянні з доморощеними ув’язненими. В’язниці в Англії та Уельсі стали домом для злочинців із 168 країн.

Відповідно до даних Міністерства внутрішніх справ за період з 2001 року число в’язнів-іноземців збільшилось з 6926 до 10834 – зростання на понад 50 відсотків. За той же період кількість в’язнів-британців збільшилась на 12 відсотків і досягла приблизно 66 тисяч.

Першими у списку в’язнів-іноземців йдуть вихідці з Ямайки – 1564 в’язні, в тому числі 134 жінки. На другому місті контингент з Нігерії, далі йдуть Ірландська республіка, Пакистан, Туреччина і Сомалі.

Керівники системи покарання заявили вчора ввечері, що велика кількість в’язнів-іноземців, багато з яких не говорять англійською, робить роботу тюремної системи все більш і більш складною.

Масштаб зростання відкрився чотири місяці тому, після того, як Чарльз Кларк (Charles Clarke) був знятий з посади секретаря МВС у зв’язку зі скандалом з іноземними в’язнями. Він був звільнений після того, як відкрилось, що понад 1000 іноземців були звільнені по закінченню терміна покарання без навіть обговорення питання депортації.

Велике зростання викликає хвилювання у Брайана Катона (Brian Caton) – генерального секретаря Асоціації Працівників Тюремної Системи. Він каже, що був шокований кількістю в’язнів-іноземців, яких він нарахував під час останнього візиту до тюрми Верне у Портленді, Корсет (Verne Prison, in Portland, Dorset).

“Це зростання викликає великі культурні та мовні труднощі у наших в’язницях, - каже він, - Ми погано підготовані, погано треновані та абсолютно неспроможні усвідомити потребі багатьох з цих ув’язнених.”

МВС заявляє: “Ми свідомі того, що у в’язницях є люди, кому не варто там бути, серед них в’язні-іноземці, люди з психічними розладами та вразливі жінки. Ми окреслюємо наше прагнення зменшити це при першої можливості.”


UK: Immigration Causing Prison Crisis
“National Vanguard”, 20 серпня 2006.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Злочинність має колір

Молекулярні свідки: ДНК відтворює людське обличчя

Чорні, білі – бояться чорних однаково

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування. Нова книжка Франка Солтера в огляді Майкла Полігнано

Тягар білої людини

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи