Залізний урожай. Художник Якуб Розальськи.

Стратегічний дороговказ: чотири ознаки кризи і чотири властивості антикризової стратегії (+аудіо)

Твоя зброя має бути невидимою для ворога. Понад те – він має бути переконаним у неможливості її існування. Якщо твою автомашину атакує танк, то треба її перетворити на літак і контратакувати з...
Перетворення води на виноградний фреш

Чудо в Кані Галілейській: виявлено ще одну ворожу вставку в Добру Новину (+аудіо)

Ця історія має подвійний сенс – вона не лише виявляє ставлення Ісуса до вживання алкоголю, а й викриває спробу фальсифікатора збити нас з пантелику.

Що таке духовність? Структура людини та її внутрішній бог. Епізод 4 (відео)

Від глибинної метафізики до простих і доступних правил оздоровлення та омолодження. Прихована мудрість Доброї Новини. Від чарівної Гіперборії до реалій сучасної України.

Святий Йосип – батько Ісуса Хреста, покровитель техносфери (+аудіо)

«Яка хата такий тин, який батько – такий син». У талановитих дітей зазвичай талановиті батьки. А якщо дитина стала боголюдиною? Рівень розвитку батьків має бути надзвичайно високим.
Богородице Діво, радуйся! Радіймо, Маріє!

Чому головні аріянські храми присвячені Діві Марії – богородиці, заступниці, цариці (+аудіо)

Ісус здійснив духовний подвиг і став боголюдиною. Величезний внесок у цей його успіх належить його батькам. Що розвиненіші батьки, то більше шансів гарного розвитку в дитини. А які батьки могли...

«Недуга ця не на смерть, а на славу Божу»: Добра Новина про хвороби (+аудіо)

Аріянське вчення пропонує цілком позитивний погляд на недуги: вони розглядаються як потужний виклик, подолання якого дає прискорений розвиток.
Люби господа, бога ТВОГО!

Головний храм аріянства, або Де живе твій внутрішній бог (+аудіо)

Людина є втіленою божественною сутністю – це фундаментальна ідея аріянства. Тому головна заповідь Ісуса Хреста закликає зосередитися на відновленні зв’язку з цим своїм внутрішнім богом: Люби господа...

Аріянська релігія:  5 головних особливостей і відмінностей від антирелігій (+аудіо)

Поточна цивілізаційна криза показала, що рушієм переходу до постіндустріальної формації є середній клас, організований в Аріянську Церкву. Але чому саме аріянство? Що в ньому такого особливого? По-...

Як розвинути самостійне мислення: 5 базових правил, які допоможуть зберегти здоров’я і гроші (+аудіо)

Афера з неіснуючою пандемією коронавірусу ще раз підтвердила, що лише 5% населення спроможні до самостійного мислення. Всі інші приречені потерпати від різноманітних локальних чи глобальних «...

Відновлення A1R21 – продовження молитви «Сонце» в заповіді «Люби господа, бога твого» (+аудіо)

Після нагадування про присутність у душі «образу божого» переходимо до його формування з наміром оздоровлення та омолодження.
Священний Вепр Ґуллінбурсті

Тотем України – Сонячний Вепр: чому це важливо для українського етнотворення (+аудіо)

Сонячний Вепр є символічною істотою, яка сприяє етнічній єдності українців, їх самопізнанню та правильному розвитку. Головні його настанови зводяться до трьох слів: Освячуйся! Озброюйся! Плодися!
Радіймо, арії! Ви світло світу!

Везіння – це не випадковість, а спосіб мислення людини. Вчений пояснив, що таке удача і як її знайти

Деякі люди вважають себе невдахами і не розуміють, чому низка поганих подій в їхньому житті не припиняється. Інші люди постійно знаходять відмінні можливості, які використовують на повну.
А якої моделі твоя психіка?

Психотипи, дуали, квадри: релігійні знання для розвитку від гобіта до боголюдини (+аудіо)

Кожен знає модель свого комп’ютера чи смартфону. Проте значно важливіше мати уявлення про модель власної психіки і особливості свого «природного софту».
Пол Атрідес, «Миротворець» (фрагмент з кінофільму «Дюна», 1984)

Екосистема «Соціон», або Що таке Золота Стежка (+аудіо)

Якщо система не сприяє еволюції – вона не потрібна Всесвіту, а тому повинна звільнити місце для інших. Механізм самоліквідації «прошитий» на базовому рівні людської психіки.
Морські свинки

Звідки взялася суперечність релігії і націоналізму в головах українців (+аудіо)

Причина протистояння між звичними для українців «релігією» й «націоналізмом» в тому, що це і не релігія, і не націоналізм. Виправляємо імена, позбуваємось ідеологічного туману.
Будьмо здорові!

Хвороба – це звільнення від недуги і рух до здоров’я (+ аудіо)

Правильне розуміння слів дозволяє адекватно сприймати реальність і ефективно діяти. Яскравим прикладом є правильне розуміння слів «недуга» і «хвороба».
Свята родина

25 грудня – день народження Ісуса Хреста і Різдво нового Сонця. Радіймо!

25 грудня 1 року до н. е. в галілейському Назареті в теплій і затишній батьківській хаті народився Ісус Хрестос – боголюдина (син божий, хрестос), оновлювач Арійської традиції, засновник Аріянської...

Для чого нам дається інформація і як знайти своє призначення в житті

Як знайти своє призначення? Це питання турбує багатьох, але не всім щастить віднайти відповіді на нього. Якщо хочете дізнатися власне життєве призначення згідно з велінням свого Над-Я чи Божественним...

Мистецтво здійснення намірів, або Чим вимощена дорога в рай (+аудіо)

Благими намірами вимощена дорога в пекло. Я вас навчу, як ними вимостити дорогу в рай.
Гра - це завжди радісна творчість!

Аріянство і націоналізм – два крила Великої Гри

Глобальну еволюційну гру з досягненням найвищих висот спроможні вести лише нації. Тому кожна істинно релігійна людина є націоналістом і кожен істинний націоналіст є релігійною людиною.
Всесвіт основано на числах

Арійська нумерологія творення подій і ритуальний календар Гартленду (+аудіо)

Щоб виробити нову звичку потрібно три тижні, а щоб позбутися шкідливої – удвічі більше. Цей принцип символізують числа 21 і 40. В ідеальному випадку протягом року можна виробити 16 чеснот і позбутися...

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 10
  • >