Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

CDC визнає, що ПЛР-тести – це шахрайство

Федеральна агенція "Центри контролю та профілактики захворювань в США" (CDC) нарешті визнала, що ПЛР-тести не мають місця в спробах виявити наявність Covid-19 в організмі людини. Голова CDC Рошель Валенскі сказала ABC News в недавньому інтерв’ю, що "нова наука" показує, що ПЛР-тести не працюють, і уряд більше не використовує їх.

Про це пише Natural News.

Нещодавно оновлені рекомендації CDC не вимагають тестування в кінці ізоляції, оскільки ПЛР-тести можуть залишатися позитивними до 12 тижнів. Раніше в документах безпосередньо з Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA) повідомлялося, що ПЛР-тести були розроблені без будь-яких ізольованих зразків "грипу Фаучі", оскільки їх не існує.

Замість цього FDA використовувало звичайний грип для «калібрування» тестів, які, як ми зараз знаємо, дають виняткову кількість хибнопозитивних результатів.

"Тепер питання про те, чому ми не включили тест? Просто тому, що ми знаємо, що ПЛР може залишатися позитивним до 12 тижнів. Тому ми мали б людей в ізоляції дуже довго, якби ми покладалися на ПЛР", – сказала Валенскі.

Наші інтереси: 

Позитивний тест ПЛР не можна розглядати як доказ зараження, оскільки ПЛР – це методика, яка жодного разу не використовується для діагностики захворювання, писали іспанські біологи у своєму звіті. Посилання на Natural News https://www.naturalnews.com/2022-01-04-cdc-admits-pcr-tests-fraud.html

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Психопати і крапка!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Психопати і крапка!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це у них така специфіка національної культури. Погляньте в ці очі – хіба вони можуть брехати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!