Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Концентраційні ковід-табори в Австралії (+відео)

Категорія:

Якщо людей сильно налякати – вони погодяться на тимчасове обмеження свободи. Проте тимчасове обмеження свободи легко перетворюється на постійне.

20211208howardsprings.jpg

"Карантинний концтабір" Говард Спрінгз.

Ну що, забули про ГУЛАГ? Марно, він зовсім поряд. Спочатку невакцинованим забороняють користуватися транспортом і відстороняють від роботи. Позбавляють засобів існування. Вбивати не треба – і так залишаться без грошей і вимруть. Все це під радісне «схвалення народних мас». Потім запроторюють у «комфортабельні» табори тих, кого підозрюють в тому, що спілкувалися з тими, кого підозрюють у наявності «безсимптомного ковіду». Тобто нормальних здорових людей. Ну а далі буде наступний етап: в табори всіх кого підозрюють. Підозрюють у будь-чому. І врешті-решт все населення ділиться на тих, хто сидить, і тих, хто охороняє.

Те, що відбувається зараз в Австралії, нагадує якийсь поганий сон. Там реально створюють концентраційні табори, щоб тримати людей з підозрою на коронавірус. Запроторюють в такі табори тих, у кого тест показав наявність коронавірусу, а також всіх тих, кого підозрюють в спілкуванні з носієм. Тобто здорових людей. Ось, наприклад, матеріал з австралійського видання «ABC News» про трьох підлітків, котрих запроторили до такого табору. В одну з ночей вони перелізли через паркан і втекли. У матеріалі описано, як їх ловили в провінції «Північні території». Ось фото, як поліція влаштовувала перехоплення – зупиняли та перевіряли машини. Ну просто пошуки небезпечних злочинців.

Врешті-решт їх спіймали й арештували. Що цікаво: у хлопців негативний тест, тобто вони не є носіями вірусу. Проте їх підозрюють в тому, що вони спілкувалися з носієм.

Повторюю ще раз: запроторюють не тільки носіїв вірусу, але й всіх, хто з ними спілкувався. Як ви самі чудово розумієте, в якійсь момент можна буде запроторити всіх кого підозрюють. Спеціально не пишу «підозрюють в чомусь». Просто підозрюють. В тому, що не сподобається владі.

Ось відео розмови з дівчиною, котру тримали в такому таборі два тижні – тому, що вона спілкувалася з кимось, хто вважається носієм. При тому в самому таборі їй тричі робили тест, але кожний тест демонстрував відсутність корона вірусу. Проте її все одно тримали в таборі.

 

Якщо не знаєте англійську мову, ось вам переклад російською мовою уривку, як наглядачі табору виносять попередження дівчині.

 

Раніше повідомлялося про те, що в провінції Західна Австралія поліція отримала надзвичайні повноваження, які перетворюють провінцію в типову тоталітарну бананову республіку.

«Кажуть, космонавти бачили згори, що ніби реставрують старі табори…» – співав Тризубий Стас. Сьогодні це зовсім не смішно.

Наші інтереси: 

Психопати не вгамовуються. Їхня мрія – поставити всі народи «в стійло».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Для тих, хто не знає англійської мови додав уривок відео з перекладом російською.

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Для тих, хто не знає англійської мови додав уривок відео з перекладом російською.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо не буде опору, психопати таке запровадять і в Україні. Принаймні, вони про це вже мріють. В Мордорі вже почали створювати "обсерватори" – ті ж самі концтабори.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

І в чому суть опору? Спостерігати?

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Сутність суто законного опору - зорганізуватись, та відкликати депутатів ВР. А, потім, обрати депутатами адекватних людей, які і вчинять імпичмент Зеленському. Зауважу, це - суто конституційні дії.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Невже хтось ще думає, що йдеться про здоров'я і турботу про населення, а не про суцільний контроль і дресирування покірності? В Австрії з наступного року жителі платитимуть штраф 3600 євро за відмову вакцинуватися. Це - турбота? Там мають вакцинуватися люди віком від 14 років. Законопроект набуде чинності 1 лютого 2022 року.