Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп залучив 1 млрд інвестицій у розвиток і просування соціальної мережі TRUTH Social

Категорія:

Спецтема:

Соцмережа буде запущена компанією Trump Media & Technology Group (TMTG). Поки користувачам доступна тільки сторінка для реєстрації, але в майбутньому на сайті розмістять блоги, аналітичні статті, форуми та відео. Повноцінний запуск довгоочікуваної платформи запланований на перший квартал 2022 року.

20211021truth.jpg

Follow the TRUTH - Слідуй за ПРАВДОЮ

Трамп оголосив, що має зобов’язання неназваних партнерів, котрі перетворяться на інвестиції після об’єднання фірми Digital World Acquisition Corp. та Trump Media & Technology Group Corp.

Хоча інвесторів не названо, але підкреслено, що вони «різноманітна група».

«1 мільярд доларів посилає важливе повідомлення Big Tech про те, що цензурі та політичній дискримінації необхідно покласти край», – сказав Дональд Трамп.

Trump Media & Technology Group Corp. має на меті стати «медіа-центром, який зможе конкурувати з ліберальним медіа-консорціумом і боротися з Big Tech компаніями Кремнієвої долини», – йдеться в презентації компанії. - «Якщо Big Tech може піддати цензурі президента Сполучених Штатів, вони можуть піддавати цензурі будь-кого».

Коли у жовтні було оголошено про запуск проєкту, це викликало потужний попит на акції компанії Digital World Acquisition Corp. (DWAC). Зокрема конгресвумен із Джорджії Марджорі Тейлор Грін (Marjorie Taylor Greene) придбала пакет акцій на суму від 15 000 до 50 000 доларів США. Просто нагадаю, це та сама конгресвумен, котра подавала документи на імпічмент Джо Байдена.

Торгівля акціями Digital World була тимчасово припинена через зростання ціни.

Зараз триває тестування бета-версії мережі TRUTH Social, а повноцінний запуск відбудеться у 1 кварталі 2022 року.  Зараз можна зайти на головну сторінку мережі та подати заявку на вступ. Тоді в день офіційного запуску TRUTH Social ви отримаєте на свою пошту запрошення до мережі.

Нагадаю, що прихильниками Трампа вже запущено соціальні мережі Frank та GETTR, які поки що не стали проривами. Сподіваємось, що нова мережа TRUTH Social врахує помилки попередників і стане дійсно потужною альтернативою інтернет-монополістам.

Наші інтереси: 

Цензура інтернет-монополістів призводить до того, що люди починають активно шукати альтернативу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Думаю, що цю мережу чекають сотні мільйонів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Мільійони людей у світі чекають на цю вільну мережу !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, не десятки, не кажучи вже про сотні, мільйонів? А, просто мільйони?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Думаю, що цю мережу чекають сотні мільйонів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Спокійно сиджу у фейсбуці, ладнаю примус, а мене ця задрипана мережа за останні 3 місяці двічі банить. Щоразу на 30 днів! Вже пишу й озираюсь, щоб БЛМ "випадково" неграми не назвати, московітів - москалями (чи кацапами), юдеїв - жидами, ковідвакцинування - бісовщиною абощо... Тож, за сотні мільйонів розписуватись не буду, але дуже чекаю на щось нове, свіже та вільне. Точняк!

Хай буде!