Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розслідування спецпрокурора Дарема наблизилося до Білого Дому

Спецтема:

Радник Джо Байдена, котрий раніше був радником Гіларі Клінтон, знаходиться у неприємній ситуації у зв’язку з розслідуванням спецпрокурора Дарема.

20211112jakesullivan.jpg

Джейк Салліван / Jake Sullivan

Розслідування спецпрокурора Джона Дарема (John Durham) нагадує каток для укладання асфальту. Їде повільно, але невідворотно.

Нещодавно я вже писав про арешт співавтора антитрампівського фальшивого досьє Ігоря Данченка.

Ще раніше, у вересні було висунуто звинувачення Майклу Сасмену (Michael Sussmann) – юристові виборчої кампанії Гіларі Клінтон у 2016 році. У 27-сторінковому позові докладно розписано, як він брехав генеральному юрисконсультові ФБР, представив сфабриковані «докази» і казав при тому, що діє «як стурбований громадянин». А виявляється, що його «докази» були фальшивими, при тому він насправді отримав гроші за їх створення – від (барабанний бій)… представника президентської кампанії Клінтон.

У звинуваченні проти Сасмена фігурує «радник із зовнішньої політики» президентської кампанії Гіларі, при тому не названо ім’я цього радника. Проте журналісти вже «прорахували», що мова йде про Джейка Саллівана (Jake Sullivan). А зараз містер Салліван працює радником з національної безпеки в адміністрації Джо Байдена.

При тому джерела близькі до розслідування стверджують, що розслідування не націлено на власне Джейка Саллівана, бо він нібито тільки отримував фальшиву інформацію від Сасмена, а сам нібито нічого такого не зробив.

FoxNews звернулися до пресслужби Білого Дому з проханням прокоментувати цю ситуацію. Заступник прессекретаря Білого дому Карін Жан-П'єр (Karine Jean-Pierre) порадила Fox News звернутися до Міністерства юстиції й сказала, що на сьогодні Білий Дім не має жодних коментарів.

Проте ім’я Джейка Саллівана тепер вже «гуляє» по ЗМІ, де журналісти обговорюють його імовірну роль у створенні антитрампівської істерії, і його моральну відповідальність за це.

Наприклад у матеріалі «New York Post» повідомляється, що Салліван можливо дав неправдиві свідчення під час слухань у Конгресі за закритими дверима в грудні 2017 року.

Конгресмен Девін Нуньєс (Devin Nunes), республіканець від Каліфорнії, високопоставлений член Комітету з розвідки, який брав свідчення Саллівана, сказав: «Схоже на те, що багато ключових містифікаторів [антитрампівської істерії] отримали підвищення в адміністрації Байдена».

Ну що ж, будемо сподіватися, що розслідування дістанеться до всіх причетних. На FoxNews є спеціальний розділ, де публікуються новини про хід розслідування.

До речі, про Ігоря Данченка, арештованого за участь у створенні фальшивого досьє. Зараз його випущено на волю під «особисте зобов’язання» – щось на кшталт нашої «підписки про невиїзд». Суд над ним буде аж у квітні. Суддя свідомо дав такий великий термін, щоб ніхто не міг сказати, що «адвокати не мали часу підготуватися». І тут випливає дуже цікавий момент. Ігор Данченко не є мільйонером. І він не має великих грошей, щоб платити адвокатам вищого рівня. А тут саме такі й потрібні, бо справа має національний рівень. То виникає питання: а хто саме буде платити адвокатам, щоб врятувати ключового виконавця антитрампівської кампанії, розв’язаної на державному рівні?

Якщо він спробує на власні гроші найняти звичайного адвоката, то однозначно піде сяде в тюрму. Бо звинувачення проти нього занадто серйозні, мова йде про державну безпеку і спробу державного заколоту. А для всіх потенційних виконавців брудної роботи для Демпартії це буде сигнал, що вас використають і викинуть як «виріб №2»

Якщо його адвокатам платитиме якась потужна структура, пов’язана з Демократичною партією, то це буде свідчити про участь саме Демократичної партії у спробі державного заколоту.

А ще зараз велике питання, як забезпечити його безпеку. Бо автори всієї антитрампівської вакханалії однозначно хотіли б, щоби Данченко мовчав. Якщо з ним щось трапиться – це буде чергова дивна смерть людини, що останні кілька років регулярно трапляються навколо подружжя Клінтонів. Кожного разу якимось дивним чином гинуть люди, які занадто багато знали про Гіларі.

 

Наші інтереси: 

Фальсифікатори мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хілларі зачищає свідків, тому її називають Кілларі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хілларі зачищає свідків, тому її називають Кілларі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а хто саме вже її так називає? Ось, вже с твоєї подачі, вельмишановний добродію, всі праві називають РФ Мордором. Може, і з Хілларі так буде?:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Вираз "Killary Clinton" вже є доволі поширеним у англо-саксонському світі.

Творю, отже існую.