Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як ознайомитися з офіційними інструкціями виробників ковідовакцин

Категорія:

З тотального заперечення різними активістами-пропагандистами з ковідовакцинації очевидних речей стає зрозумілим, що більшість із них в очі не бачили офіційних інструкцій виробників препаратів для екстреного застосування, які називають вакцинами від ковіду для медичного застосування. Кожен має можливість ознайомитись із ними. 

Сергій Данилюк, медик за першою освітою, пропонує інструкцію, як це можна зробити.  

Є такий Державний експертний центр МОЗу,  який формує Державний реєстр лікарських засобів України. Ось там все і зберігається і є у вільному доступі.

То ж "поїхали".

Заходимо на офіційний сайт центру за посиланням:

https://www.dec.gov.ua/

Далі покроково. Їх всього сім.

1.Натискаємо на зелений банерок "ВАКЦИНАЦІЯ COVID-19"

2. Внизу в "КАТЕГОРІЇ" обираємо рядок "Державний реєстр лікарських засобів".

3. Зверху під зеленою лінією натискаємо на "Пошук лікарських засобів".

4. В самому низу зліва ставимо міточку в кружечку біля фрази "для екстреного застосування".

5. На цій же сторінці правіше натискаємо "ПОШУК".

6. Зліва у першому стовпчику таблиці, який називається "N РП" (реєстраційного посвідчення) натискаємо на номер РП препарату, який нас цікавить. Там де "UA/....." і цифри.

7. Справа у самому низу натискаємо на фразу дрібненьким шрифтом "Інструкція для медичного застосування".

Відкриваємо її або завантажуємо і насолоджуємося, або засмучуємося від написаного в ній.

Тож для прикладу відкриємо інструкцію від "моднячого і крутезного" Пфайзера, який назвав свою рідину "КОМІРНАТІ".

Не аналізуватиму все, що написано в цій інструкції. Лише зверну увагу на деякі фрази, пише Сергій Данилюк.

Чого лише варті перші речення:

"Цей лікарський засіб підлягає додатковому моніторингу. Це дасть змогу швидко виявляти нову інформацію з безпеки. Медичних працівників просять повідомляти про будь-які підозрювані побічні реакції".

"Повідомлялося про анафілактичні явища. Завжди слід бути готовими до надання належної медичної допомоги та нагляду в разі виникнення анафілактичної реакції після введення".

Анафілактичний шок – це смерть протягом хвилини без належної екстреної медичної допомоги. Цікаво, як діятимуть "медики" на вокзалах, в туалетах ТРЦ та в будівельних гіпермаркетах?

"Рідкісні випадки міокардиту та перикардиту…. з більшою частотою у чоловіків молодшого віку".

"Обмежений досвід використання у вагітних жінок. Уведення під час вагітності слід розглядати тільки якщо потенційні переваги більші за потенційні ризики для матері й плода".

Цікаво, які ж це можуть бути переваги у вагітної, щоб зважитись на таке? В цьому місці вітання одному "великому експерту" МОЗ, якомусь виповзню Лапію, який обурив своїми брехливими заявами про безпечність вакцин для вагітних з екрана телевізора колишнього міністра охорони здоров'я Олега Мусія.

"Невідомо, чи виділяється Комірнаті в жіноче грудне молоко".

"Доклінічні дані, отримані в ході стандартних досліджень токсичності, зокрема, репродуктивної токсичності та ембріотоксичності свідчать про відсутність ОСОБЛИВОЇ небезпеки для людини".

Тобто лише особливої небезпеки немає, а значить не особлива таки є, чи як це розуміти?

Ну, а це взагалі – треш.

"Дослідження генотоксичності та канцерогенності не проводили. Очікується що компоненти вакцини не мають генотоксичного потенціалу".

Тобто виробник відкрито заявляє, що ніби-то нічого не знає про вплив на генетичному рівні, бо не проводив ніяких досліджень з цього приводу. Натомість доморощені "експерти" волають з кожного чайника, що впливу немає.

А виробник каже, що ЛИШЕ "ОЧІКУЄТЬСЯ, що немає". Розумієте? ОЧІКУЄТЬСЯ.

З канцерогенністю треш не менший.

Хто не знає, то канцерогенність – це здатність викликати рак. Тобто виробник заявляє, що досліджень на предмет того, чи його еліксирчик не викличе виникнення раку, він попросту не проводив.

Але чому ми не бачимо ані згадки про канцерогенність в інструкції по застосуванню, наприклад, аспірину, а тут таке читаємо? Чому виробник раптом вирішив нам повідомити, що не проводив досліджень канцерогенності препарату? Я впевнений, що він не проводив досліджень і щодо впливу його еліксирчика на гельмінтів, які можуть бути в організмі пацієнта. Не проводив досліджень на предмет ймовірності виникненняу, наприклад, хвороби Альцгеймера, чи виразкової хвороби шлунку. Але він не повідомляє нам жодного якогось переліку захворювань, досліджень щодо яких він не проводив, за винятком раку.

А, чи не через те, що в нього є підстави сумніватись і тому він у випадку виявлення канцерогенності препарату скаже: "Я Вас попереджав, що не знаю"?

"Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші форми взаємодії. Дослідження не проводилось".

Зрозуміли? Навіть взаємодію з аспірином, парацетамолом, чи препаратами, що знижують артеріальний тиск, НЕ ДОСЛІДЖУВАЛИ.

"Цей лікарський засіб було зареєстровано за так званою схемою "умовного ухвалення". Це означає, що очікуються подальші докази для цього лікарського засобу".

Сергій Данилюк питає лікарів-вакцинаторів: "Ви розказуєте це пацієнтам?" 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація – небезпечна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Розумію, це жорстоко, що я зараз пишу, але напишу. Люди краще б думали, що вони собі дають колоти, якби побічні явища, на кшталт раку, наставали швидко, а не віддалено у часі. Перед реальним обличчям загрози макітра краще варить зазвичай. Бо потім кінців не знайдеш: якщо не настав одразу анафілактичний шок, то причин раку через роки чи десятиліття знайдуть безліч - але у будь-якому разі скажуть, що з вакцинацією це не пов'язано.

Про хворобу Альцгеймера я взагалі мовчу: зараз вважають, що це невідворотня доля усіх (!) людей - тож довести, що від чого пішло, буде майже неможливо.

Залишається одне: стояти на своєму і не колотися. Але як "невколотому" стояти за умов нинішнього локдауну - ще те питання.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Василь Базилев.
0
Ще не підтримано

Так, про анафілактичний шок, міокардит і перікардит я про Pfizer бачив на fda website. Там і про бустер для старіших пацієнтів є перли: The safety of a booster dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine in individuals 65 years of age and older is
based on safety data in 12 booster dose recipients 65 through 85 years of age and 306 booster dose recipients 18
through 55 years of age in Study 2. The effectiveness of a booster dose of Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine
in individuals 65 years of age and older is based on effectiveness data in 306 booster dose recipients 18 through
55 years of age in Study 2."
І ще одне, ця експериментальна шмірка, ще вважається такою до січня, 2023

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Слова "вакцинація небезпечна" означають, що вакцинація - це як гра в російську рулетку. З приблизно такими ж шансами залишитись здоровим. А, нагадаю, що за законом України, відповідальність за всі побічні наслідки від вакцинації покладена на людину, яка вакцинується. Інакше, довелось би вводити спеціально для цього випадку нові покарання для вакцинаторів. Бо, якби відповідальність за побічні наслідки була на них, хоча б часткова, то існуючих покарань для них було б замало.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, для людей, які не вірять психопатам, інформація є. Хто думає та аналізує, може знайти інфу і прочитати. Проблема в тому, що багато українців, яких я вважала розумними, купилися на брехню і вакцинувалися. Ба, більше: вважають себе продвинутими, а антиваксів – дрімучими невігласами, які не хочуть користуватися "досягненнями сучасної медицини". Але ж ми знаємо, що для сучасної медицини Ідеальний пацієнт – вічно хворий, довгоживучий, платоспроможний.

Зображення користувача Володимир Стешенко.
0
Ще не підтримано

ОТОЖ!!! Будьмо Уважні!!!
"Все що людина пробувала,
або спробує зробити проти Природи
відгукнеться не тільки їй, а й її дітям, внукам
і всім нащадкам!

Тож Поважати і боятись треба Природу і Бога,

!!! а не вірусів!!!!"

Так для покращення людського життя
Цілитель ПЕТРО дивинський підказує
із Вищого Світу, звідки ВСЕ видніше!

Тому Будь ласка, Друзі, вивчайте, не лінуйтеся
про Життя-Буття як Воно Є
www.duh.org.ua

ВолодиМИР СТЕШЕНКО ЧеМнО РекОменДуЄ ВивЧаТи ПРАВильнi Знання про ПриРОДу,

тому на сайті www.duh.org.ua є мудрі поради як стати здоровим, успішним, заможним!..

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Розумію, це жорстоко, що я зараз пишу, але напишу. Люди краще б думали, що вони собі дають колоти, якби побічні явища, на кшталт раку, наставали швидко, а не віддалено у часі. Перед реальним обличчям загрози макітра краще варить зазвичай. Бо потім кінців не знайдеш: якщо не настав одразу анафілактичний шок, то причин раку через роки чи десятиліття знайдуть безліч - але у будь-якому разі скажуть, що з вакцинацією це не пов'язано.

Про хворобу Альцгеймера я взагалі мовчу: зараз вважають, що це невідворотня доля усіх (!) людей - тож довести, що від чого пішло, буде майже неможливо.

Залишається одне: стояти на своєму і не колотися. Але як "невколотому" стояти за умов нинішнього локдауну - ще те питання.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

І ще: що можна сказати про мРНК-вакцини - Пфайзер і Модерну? Люди переконані, що вони кращі. Принаймні, про них не написано, що вони якось пов'язані з шимпанзе й абортованими ембріонами.

Поки дихаю - сподіваюсь!