Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про один спосіб набувати радість та щастя - оздоровчий проект у місті Дніпро

Категорія:

Світ:

Набуваємо радість та щастя. Виявляється, це не просто, а дуже просто! І, отже, дуже потрібно!

kolys.jpg

Колись було в парку Глоби

Кажуть, що щастя завжди мало! Навіть якщо воно заввишки за Еверест. Правильно кажуть!:) Для кожної людини радість та щастя полягають у чомусь своєму. Але є і спільні для більшості людей способи набувати радість та щастя. Ось про один з таких способів і піде мова.

Спільним для всіх людей, і навіть для деяких тварин, способом набувати радість та щастя є гра. А коли така гра вимагає великих вправності, сили волі, розуму та витривалості, та й ще, на додачу, йде на свіжому повітрі, то й поготів! Саме такими іграми є бадмінтон та настільний теніс.

Одна з ігор в парку Глоби, місто Дніпро


Але річ у тім, що в нашому місті умови для цих ігор на свіжому повітрі, та ще й безплатно, залишають бажати кращого Та це можна виправити! Такою спробою є один з проектів у "Бюджеті участі", а саме проект №408. У цьому проекті пропонується збудувати майданчик для настільного тенісу на Монастирському острові. Майданчик аж з п'ятьма столами! І, зручним гумовим покриттям біля них. Також із лавочками для відпочинку і парканом для захисту від вітру.

На мою думку (деякі лікарі її поділяють), найкращими способами профілактики ковіду є ігри в теніс та бадмінтон на свіжому повітрі. 

Адже радість та щастя дуже сильно зміцнюють імунітет. А інтенсивний рух на свіжому повітрі зміцнює легені. Тобто ці ігри не лише підвищують спротив хворобам, а й сильно подовжують життя та роблять його приємнішим. Бо що може бути приємнішим за щастя? Лише більше щастя! А саме перебування серед радісних людей і є причиною щастя! Принаймні, так кажуть деякі психологи, і я з ними цілком погоджуюсь!

І, посприяти всьому цьому цілком в наших силах! Принаймні, зараз. Треба лише проголосувати за цей проект! Але така можливість лише в жителів Дніпра! Лише їм так пощастило цього року. Може в майбутньому так пощастить і мешканцям інших міст України? :)

Ну а поки що з подібного є лише наші змагання з настільного тенісу в парку Глоби. Вони відбуваються щонеділі.  Зараз ми починаємо збиратися о третій. Участь у цих змаганнях є вільною. Але в парку зараз є лише три столи. І, за словами адміністрації: "...столи для настільного тенісу зіпсувалися... і не відповідають вимогам використання на відкритому повітрі".

Що це не так, можете самі переконатися, або відвідавши парк, або з відео та фото в цій статті. Але, бачте, є заборона чиновників вкладати будь-які значні кошти з бюджету міста задля поліпшення стану парку Глоби.

Є надія на реконструкцію парку коштом бюджету України. А це буде, мабуть, ближче до президентських виборів. Аж через три роки... А життя вимагає тенісу вже сьогодні!

 

Гурт Кому вниз. Шива

Наші інтереси: 

Вчимось набувати радість та щастя власними силами – і навчаємо цього інших!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан Бень.
0
Ще не підтримано

Дуже гарно написаний цей текст. Ніби й агітаційно, але водночас з великою любов'ю! Піарникам треба довго вчитися. Шкода що я не з Дніпра, а то б проголосував. Теж люблю теніс :)

Коментарі

Зображення користувача Богдан Бень.
0
Ще не підтримано

Дуже гарно написаний цей текст. Ніби й агітаційно, але водночас з великою любов'ю! Піарникам треба довго вчитися. Шкода що я не з Дніпра, а то б проголосував. Теж люблю теніс :)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, виходить, що це дуже якісний PR:) А, якби ти, шановний добродію Богдан, був з Дніпра, то ми б були в одній громаді-братстві:). Серед любителів настольного тенісу сада Глоби:).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Я в дитинстві, коли їздила по піонерських таборах, навчилася гарно грати в настольний теніс. Я знаю, що гра ніби й не складна, але рухлива і навчає швидких реакцій. Я б також проголосувала за цей проект, пане Миколо! Гарно написали! Ви граєте в теніс?

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тим, хто також вважає теніс легкою грою, я раджу подивитись це: TABLE TENNIS - THE SPORT OF GODS та це: Настільний теніс - це не те, що ти думаєш (Найкращі очки з найкращим кутом) Також нагадую слова з цієї статті: "Серед всіх спортивних ігор вимоги до вправності в настільному тенісі найвищі." Грою в настільний теніс тренують свою реакцію боксери та фехтувальники. В тому числі, і чемпіони світу. Нетреновані прості люди (гобіти) не здатні навіть стежити за грою тенісистів вже другого розряду. Ну, а до інсульту в мене був саме другий розряд з тенісу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Є одна цікава ідея, пов'язана саме з настільним тенісом...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, а далі ЩО?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!