Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Апофеоз демократії: у Західній Австралії офіційно вводиться диктатура

Категорія:

13 жовтня генеральний прокурор штату Західна Австралія Джон Кіґлі (John Quigley) повідомив про надання поліції нових повноважень, які де-факто перетворюють штат на бананову республіку з диктаторським режимом.

Законопроєкт про незаконну співучасть дає поліції надзвичайні повноваження. Фактично заборонені всі акції протесту, мітинги, демонстрації, а на учасників цих акцій протесту поширюється дія закону про протидію озброєним бандам. Тобто тепер неозброєні учасники акцій протесту проти примусового вакцинування прирівнюються до озброєних бандитів. І поліція має повноваження застосовувати проти них будь-які засоби, включно з вогнепальною зброєю. І не тільки проти них, але й проти тих, хто з ними просто спілкується. «Запобігання незаконним контактам між правопорушниками, тобто організованому спротиву та співучасті». «Заборона на публічний виступ, зокрема протест».

Взагалі, коли готувався цей закон, то повідомлялося, що він нібито спрямований на боротьбу з бандами мотоциклетних хуліганів. Проте прописали його так хитро, що він тепер поширюється на будь-які акції протесту.

Ну а щоб ніхто не сумнівався в тому, як саме будуть боротися проти цих акцій протесту, то виступав пан Кіґлі на тлі екіпірованих спецпризначенців. Щоб всі боялись і «не рипались».

Подібні закони зараз ухвалюють і у штаті Новий Південний Уельс, де офіцери поліції зможуть на власний розсуд вирішувати, чи є мітинг «небезпечним» і розганяти його, затримуючи учасників старше 14 (!) років.

Взагалі те, що відбувається в Австралії останнім часом, виглядає як якесь дике кіно. В Австралії самі жорсткі карантинні заходи у всьому світі. В Мельбурні карантин тривав 296 днів – довше, ніж будь-де у світі, поки кілька днів тому його не почали трохи пом'якшувати. В інтернеті багато відео, як в різних містах Австралії поліція з показовою жорстокістю затримує людей – тільки за те, що людина в парку, сквері чи на вулиці зняла маску, щоб покурити або випити з товаришем каву. Нещодавно там почалися акції протесту будівельників та деяких інших професій проти примусової вакцинації. Поліція й так розганяла ці акції, а тепер отримала й офіційні повноваження для затримання та засудження учасників акцій. Тим часом в уряді Австралії заговорили про необхідність залучення армії до протистояння акціям протесту, бо поліції не вистачає.

Наші інтереси: 

Психопати не заспокоюються і намагаються ввести справжню диктатуру.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Жах! А в Україні планують створити 900 бригад, які будуть стежити за "дотриманням карантину". Тобто, чи носиш ти маску. За гроші держбюджету вони будуть нацьковувати одних громадян на інших.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Жах! А в Україні планують створити 900 бригад, які будуть стежити за "дотриманням карантину". Тобто, чи носиш ти маску. За гроші держбюджету вони будуть нацьковувати одних громадян на інших.

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

1984, звідки Оруел це знав? Але ми не допустимо фіналу, як у романі.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, яким чином не допустимо? Бо, лише заклики не допустити, як показує практика, не діють...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тож, для австралійців наслідки, що збройного повстання, що мирної демонстрації проти примусової вакцинації стають однаковими. Може, їм слід обрати більш ефективний спосіб дій, аніж мирні демонстрації? Раз наслідки однакові...Бо, проти диктатури збройне повстання цілком виправдане та правомірне.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Справа в тому, що саме в Австралії Кабала / Хазарська мафія збудувала систему величезних підземних комплексів для життя і військові бази, де вони планують пережити "важкі часи" для планети Земля... Вони захищають свою підземні бази!