Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Хто найбільший хижак на землі? Атака кілерів-лесбійок

Світ:

Оскільки Україна мавпує все, що робить так званий Захід, і впроваджує так звані ліберальні цінності, нав'язує толерантність і так звану різноманітність, ми маємо бути готовими до того, від чого вже починає страждати західне суспільство.

Стаття "Атака кілерів-лесбійок" на Breitbart розповідає про лесбійське насильство.

Нам кажуть, що найбільший хижак на землі – це не тигрова акула чи лев, а скромний гетеросексуальний білий чоловік, жорстокий, агресивний головоріз, який блукає вулицями, ґвалтує, б’є та вбиває жінок, які нічого не підозрюють. Але це не так. Насправді жінок, які перебувають у стосунках з іншими жінками, значно частіше б’ють свої ж партнерки.

Лесбійське насильство погано зрозуміти через те, що воно мало досліджене, а погано досліджене воно тому, що це робить гей-лобі дуже незручним. Ми не повинні допускати, що будь-які відносини геїв можуть мати темну сторону.

Насправді це не так. Вчорашня новина про те, що дитину забрали від матері, яка її народила, щоб її виховували татусі-геї, а матері змусили заткнути рот, щоб вона не могла звернутися до преси з цього приводу, вилила на дослідників відро крижаної води. Вони знають, що я вам скажу: що багато дітей, які йдуть до усиновлювачів, і багато немовлят, народжених сурогатними матерями, йдуть саме до лесбійських пар.

Епідемія лесбійського домашнього насильства стає настільки лютою і очевидно погіршується, що статистично 1 дитина з трьох таких дітей стане свідком домашнього, або, як ми це називаємо сьогодні, насильства з боку «інтимного партнера».

Ми тільки починаємо бачити результати того, що парам геїв дозволяють виховувати дітей. І це не зовсім приємні результати. Деякі дослідження показують, що діти, які виховуються в сім'ях геїв, частіше мають емоційні проблеми.

І ще є болісна сповідь Хізер Барвік, колишньої поборниці-адвокатеси одностатевих шлюбів, яка стала активісткою захисту прав дитини. Її стаття називається «Шановні геї, вашим дітям завдають болю». Її саму виховували дві жінки. Коли діти виступають проти свого гомосексуального виховання, здається, це завжди ті діти, що росли з парами двох мам.

Якщо ви коли-небудь чули про жахливе вбивство у вашому районі, в якому коротко стрижену жертву жорстоко побили скрученим журналом Saga, а потім задушили ременем, – це, мабуть, не якийсь жахливий новий білий садист-серійний вбивця чоловічої статі, а скоріше це – ще одна домашня бійка, що вийшла з-під контролю.

До 45% лесбіянок стали жертвами принаймні одного акту насильства, вчиненого партнеркою-жінкою, і 30% лесбіянок повідомили про сексуальне насильство або зґвалтування з боку іншої жінки. І це консервативні дані з невеликої групи підтримки жертв домашнього насильства.

Згідно з опитуванням у Массачусетсі, лише у транссексуалів цей показник близький до цього: 34,6% трансів повідомляють, що їм відірвали нігті, порвали перуки, а їхні гормональні таблетки (Hormone replacement therapy) злили в унітаз.

Далі можна дочитати англійською "Атака кілерів-лесбійок". 

Наші інтереси: 

Показуємо те, що ховає ліберастична пропаганда. Продовжуючи просувати нормальність гомосексуальних стосунків (у кожному кіно або серіалі тепер є лесбійська пара або гей, як обов'язково є чорний та азієць), можемо невдовзі отримати те, що вже "вилазить боком" у так званих цивілізованих країнах. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отакі от реалії того, що К. Маркс звав комунізмом. Якщо уважно порівняти опис реалій комунізму у К. Маркса з сучасними реаліями, то стає зрозумілим, що саме комунізм зараз панує в США та ЄС. Тепер стає ясно, що комунізм - це те, що в давнину звалось пануванням демонів. Самі демони зараз же звуться психопатами.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Серед цієї публіки дуже висока концентрація психопатів, відповідно висока концентрація насильства. По-іншому й не могло бути.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Мало того, так це біосміття спотворило шляхетну назву левиної сім'ї, яка прайдом зветься. Який глум!

Хай буде!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отакі от реалії того, що К. Маркс звав комунізмом. Якщо уважно порівняти опис реалій комунізму у К. Маркса з сучасними реаліями, то стає зрозумілим, що саме комунізм зараз панує в США та ЄС. Тепер стає ясно, що комунізм - це те, що в давнину звалось пануванням демонів. Самі демони зараз же звуться психопатами.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До речі, хижацтво та агресія - це ж цілком різні речі!
А, тут, в цій статті, йдеться саме про агресію! То так, психопати, з найдурніших, з найменшим інтелектом, є дуже агресивними. Та, схильними до різноманітних збочень.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!