Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лікарні Нью-Йорку зіткнулися з нестачею персоналу через обов'язкову вакцинацію – психопати на арені

Категорія:

Світ:

Лікарні Нью-Йорку готові звільнити тисячі медичних працівників за недотримання припису щодо обов'язкової вакцинації проти COVID-19, який набрав чинності 27 вересня. При цьому в деяких північних регіонах штату скорочують медичні послуги, щоб впоратися з нестачею персоналу.

Медичний центр округу Ері в Баффало призупинив планові стаціонарні операції та не буде приймати пацієнтів інтенсивної терапії з інших лікарень, оскільки він готується звільнити сотні невакцинованих співробітників, сказав прес-секретар.

Схожа ситуація складається у всьому штаті. Персоналу і так не вистачало. Скорочення через нові антиконституційні й божевільні рішення тільки погіршать ситуацію.

Медичний персонал працював в період всієї пандемії, отримав імунітет і тепер тільки через те, що одному старому хріну в Білому Домі захотілося покерувати нашими долями, – масові звільнення. Але поки що губернатор штату Кеті Хочул, звичайно ж, і слова не скаже всупереч Байдену, їй наплювати на жителів штату, які залишаться без роботи.

Минулого місяця департамент охорони здоров'я штату Нью-Йорк видав наказ про те, щоб всі медичні працівники отримали хоча б першу вакцинацію до 27 вересня, що викликало поспіх з боку лікарень, щоб вакцинувати якомога більшу кількість своїх співробітників.

Губернатор Нью-Йорка Кеті Хочул заявила, що розглядає можливість найму Національної гвардії та медичних працівників за межами штату для заповнення можливої ​​нестачі персоналу, оскільки навіть за офіційною інформацією 16% з 450 тисяч співробітників лікарень штату не вакциновані та не збираються це робити.

Наші інтереси: 

Розуміти, що нам нав'язують думку про те, що невакциновані співробітники несуть загрозу всім, в тому числі й вакцинованим! Якщо вони вакциновані, то вони не повинні боятися невакцинованих. Їх же ж "вакцина захищає"!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, події, описані в цій статті, є передумою того, про що говориться в попередній статті.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, події, описані в цій статті, є передумою того, про що говориться в попередній статті.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже на конфлікт юрисдикцій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Я — це не мій розум

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Не намагайтеся зрозуміти логіку психопатів – її там нема.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Логіка психопатів - це зазичай негативна програма, яка вставляється в мозок зомбі....і звісно рептилоїдами чи їх клонами...