Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Данія скасувала всі коронавірусні обмеження

Категорія:

10 вересня в Данії скасовані останні обмеження, запроваджені раніше через "пандемію" COVID-19. Відтепер масові заходи можна відвідувати, не пред'являючи COVID-паспорт, що підтверджує вакцинацію, одужання від хвороби чи негативний тест. Зобов'язання носити маску були скасовані в країні ще в минулі місяці.

Водночас зберігаються обмеження на в'їзд до Данії, які залежать від країни, з якої прибуває людина. Німецькі подорожні, наприклад, зобов'язані пройти тест на коронавірус. Ця вимога, однак, не стосується приїжджих з федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн, що межує з Данією, повідомляє інформагентство dpa.

Як пише Politico, рішення повернутися до життя у тому вигляді, як воно було до "пандемії", уряд Данії схвалив наприкінці серпня, оголосивши, що вірус вже не становить "критичної загрози для суспільства".

Щоб відвідати ресторан, спортивний центр чи нічний клуб у Данії не потрібен "ковідний паспорт", а дітей не відправлятимуть додому, якщо вони мали контакт із хворим на коронавірус. Карантин діятиме виключно для хворих.

Працівники можуть повертатися до офісів, а діти – до школи.

Наші інтереси: 

Стежимо за коронабіснуванням. Хто переможе?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Правда переможе!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Правда переможе!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так! Надіюсь.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, вже і Данія приєдналась до країн, де переміг здоровий глузд. А, до цього, до цих країн належали лише Швеція, Білорусь та кілька штатів США. Це тішить.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Трошки дьогтю в бочку меда. Подивіться, скільки відсотків населення там вакцинувалося. В усякому разі, офіційні змі подають зняття цих обмежень як наслідок імунізації населення Данії.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, офіційні змі подають саме в такому ракурсі. Але ж данці не сиділи, склавши руки, і не погоджувалися, якщо їхній уряд перегибав палицю. Про це офіційні змі не писали й не пишуть. Можливо, там багато вакцинувалися. Але данці завжди виступали проти примусовості вакцинації (дивіться першу статтю в тему) і проти ковідних сертифікатів. Мейнстримні змі не дають інформацію, що суперечить "лінії партії".

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, так, перемога здорового глузду в Данії лише часткова. Можна сказати, що за часткою здорового глузду Данія посідає третє, або четверте місце в світі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Інформація не правдива, відсутні посилання на урядові сайти Данії. Такі вкиди робить Росія своїми інформаційними ресурсами на заході.