Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЮНІСЕФ прислав Кабміну листа: наполягає на прискоренні вакцинації вчителів та батьків

ЮНІСЕФ закликає уряд та місцеві громади зробити усе можливе, щоб школи в Україні залишалися відкритими у новому навчальному році. Дитячий фонд ООН попереджає, що через карантинні заходи діти з уразливих категорій можуть мати набагато гірші результати в навчанні або повільніший прогрес, ніж очікувалося. 

21090201.jpg

Фото: UNICEF

Ще до початку так званої пандемії учні, соціально-економічне становище яких є кращим, демонстрували кращі результати в навчанні (у середньому на 90 пунктів), ніж їхні однолітки з уразливих груп. Тому в разі закриття шкіл існує ризик посилення цих відмінностей у навчальних результатах, які вже існують в українській системі освіти, йдеться у листі від ЮНІСЕФ. 

ЮНІСЕФ підкреслює, що освітяни мають залишатися пріоритетною групою у національній кампанії вакцинації, щоб мінімізувати ризики поширення COVID-19. Важливо, щоб діти та вчителі дотримувались безпечної дистанції, правил гігієни тощо. 

«Вакцинація вчителів та батьків має вирішальне значення для того, щоб школи залишалися відкритими. Так само важливо, щоб діти були щеплені проти інших захворювань відповідно до національного календаря профілактичних щеплень, – наголосив Мурат Шахін, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні. – Ми знаємо, що вакцини ефективні й рятують життя. Зараз як ніколи вакцинація є вирішальним фактором у забезпеченні безперебійної роботи та безпеки наших шкіл для кожної дитини».  

Андреас Шлейхер, директор департаменту з питань освіти та навичок ОЕСР, підтримав заяву ЮНІСЕФ, зазначивши: «Коли поновлюється очне навчання, надзвичайно важливо змінити налаштування: люди, простір, час та технології мають сприяти створенню більш ефективного та дієвого навчального середовища».  

Коли школи  адаптуються до «нової нормальності» вимірювання навчальних результатів стає як ніколи важливим, щоб допомогти зрозуміти масштаби втрат у навчанні та розробити заходи у відповідь. 

«Оскільки пандемія продовжує загрожувати навчальному процесу, ЮНІСЕФ і надалі співпрацюватиме з урядом України та іншими партнерами для підтримки шкіл та сприяння стійким реформам у галузі освіти, щоб забезпечити якісне інклюзивне навчання для всіх дітей, а особливо для наймолодших та найбільш уразливих учнів», – додав Мурат Шахін.

Що таке ЮНІСЕФ? Довідка:

UNICEF (the United Nations International Children's Emergency Fund) – міжнародний дитячий фонд в надзвичайних ситуаціях ООН, створений у 1946 році для того, щоб надавати їжу та медичну допомогу дітям та матерям у країнах, спустошених Другою світовою війною. ЮНІСЕФ декларує своє метою допомогу "національним зусиллям щодо поліпшення здоров'я, харчування, освіти та загального добробуту дітей". Тобто допомагає державам світу поліпшувати здоров'я, харчування, освіту та загальний добробут дітей цих держав. Минулого року ЮНІСЕФ отримав 5 мільярдів доларів пожертв та грантів від урядів, організацій та приватних осіб з усього світу. У 1999 році ЮНІСЕФ отримав грант у розмірі 26 мільйонів доларів від Фонду Білла та Мелінди Гейтс. Понад 13 тисяч співробітників працюють з ЮНІСЕФ у 190 країнах. Як зазначає енциклопедія Britannica, ЮНІСЕФ підтримує програми "імунізації проти дитячих хвороб та програми запобігання поширенню ВІЛ". 

Наші інтереси: 

Розуміти, що означають слова у заяві: "ЮНІСЕФ і надалі співпрацюватиме з урядом України". Шкода, що глобалісти вже не соромляться відкрито говорити, що вони й надалі будуть диктувати свої правила уряду і відкрито говорять про "нову нормальність". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

велике узгоджене шахрайство

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Який цинізм і брехня! Психопат з ЮНІСЕФ плює прямо в очі й каже, що це Божа роса: "Ми знаємо, що вакцини ефективні й рятують життя".

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Олено, не виключено, що вони самі вірять, у те, що кажуть. Були часи, коли щеплення було почесним обов'язком кожного, а тих, хто боявся щеплень, нещадно таврували і висміювали.
Ми віримо у простори буття - так от, схоже ми з функціонерами ЮНІСЕФ перебуваємо у різних реальностях.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Вакциновані і відкриті (до змін в ДНК)?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

велике узгоджене шахрайство