Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Публікації на Народному Оглядачі як ефективний спосіб поліпшення власної карми

Ось я опублікував на НО важливу статтю — і майже одразу після цього помітив істотне поліпшення власної карми. Інших важливих подій останнім часом в моєму житті не було. Отже, отаке поліпшення моєї карми є наслідком публікації цієї статті. 

210831karmav1.jpg

Карма поліпшилась!
Карма поліпшилась!

Радіймо! Ось вийшла на НО моя стаття "Симон-Петро як майстерний фехтувальник: пізнаємо сенс Доброї Новини краще". Вона, з досить численними коментарями до неї, сприймається людьми досить неоднозначно та суперечливо.  Але тут є один, дуже цікавий та, особисто для мене, дуже важливий момент. Я помітив в себе явне  досить (це — як для кого) велике поліпшення карми! А єдиною досить значною подією в моєму житті останнім часом стали лише вихід та доопрацьовування цієї статті. Тож оце поліпшення карми є наслідком саме доопрацювання (це для мене найважче) та публікації цієї статті.  Річ у тім, що така діяльність залишає дуже великий слід  в людині!  Тож така діяльність є ще одним дієвим способом самовдосконалення.     

Так, я став набагато краще усвідомлювати корисність більш детального, більш прискіпливого розпитування  людей, які досить прихильно до мене ставляться. Наслідком цього стало істотне просування мого "Проекту реконструкції тенісного майданчику...". Моє здоров'я останнім часом також істотно поліпшилось. Так, рівень моєї гри в теніс став майже таким хорошим, як і до інсульту.  Я став значно більше помічати ознак прихильності до мене важливих для мене людей. І стійкість моєї уваги помітно зросла. Ну, і цілий ряд інших хороших, але дрібніших речей. Речей, про які не варто тут згадувати.         

Тож я дуже вдячний вельмишановному добродію Ігорю Каганцю за створення таких хороших можливостей для поліпшення карми в мене та в багатьох інших людей! І дуже здивований тим, що якісь хороші люди можуть не розуміти, можуть не усвідомлювати важливість та корисність для них від такої чудової можливості поліпшення своєї карми — діяльності на НО, та корисність від приєднання до економіки дарування знань! І вони ще й досі залишаються таємними, незареєстрованими користувачами НО!  Аби краще зрозуміти  написане тут, варто подивитись коментарі до оцієї статті.  Мабуть, вони ще не досить хороші як для приєднання до НО. Тобто в них не досить хороша для цього карма... Шкода їх.

Наші інтереси: 

Поліпшуємо свою карму в найрізномантніші способи. Приєднуємось до економіки дарування знань. Тобто приєднуємось НО та активно там діємо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Є ще одне спостереження про те, як поліпшити карму і притягнути удачу. Виявляється, треба читати статті про Євангельські події, але читати їх не механічно, а з емпатією, уявляючи себе серед учнів Ісуса.

Також можна слухати наші озвучення на відеоканалі Гартленд https://www.youtube.com/c/Ar25Org/videos

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Є ще одне спостереження про те, як поліпшити карму і притягнути удачу. Виявляється, треба читати статті про Євангельські події, але читати їх не механічно, а з емпатією, уявляючи себе серед учнів Ісуса.

Також можна слухати наші озвучення на відеоканалі Гартленд https://www.youtube.com/c/Ar25Org/videos

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дуже дякую за редагування статті та такий хороший коментар до неї!:) Але, те, що ти пропонуєш, вельмишановний добродію Ігоре, зветься не емпатією (бо емпатія є лише при особистому спілкуванні), а задянням якостей Ра. А саме, задіянням уяви та уваги. Аби ще тут діяла рішучість, то була б радість:). Тобто, ще потрібно рішуче та уважно уявляти втілення настанов Ісуса в своє життя. Уявляти від першої особи, звісно. Тоді буде радість. І, дійсне втілення настанов Ісуса в життя. Це мій власний досвід. Власне, рішуче та уважне увляння будь-яких дій призводить до їх втілення в життя. Це зветься методом Сільва. А, якщо додати до цього рознесену вольову медитацію ( https://www.koob.ru/bahtiyarov/, книга "Активное сознание", або ж, сенсаром, "Дієвий дух") з тією ж метою, то вийде взагалі чудово! Бо, це дає синергійний ефект. Це також мій особистий досвід.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!