Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китай святкує 100-річчя комуністичної партії. Україна тепер буде на неї рівнятися

  1 липня Китай відзначав 100-річчя своєї Комуністичної партії, яка є правлячою партією в країні. Цього дня у Києві презентували україномовне видання першого тому книги голови КПК Сі Цзіньпіна за участі українських урядовців. А глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що вони мають намір перейняти досвід КПК в управлінні економікою та розбудові держави. 

21070801.jpg

Фото: REUTERS/Carlos Garcia Rawlins

7 липня російськомовна редакція рупору комуністичної пропаганди Китаю “Сіньхуа” опублікувала “ексклюзивне” інтерв'ю з Арахамією, у якому відкривається правда про сутність останніх геополітичних трансформацій з боку України.

Артур Харитонов, координатор Free Hong Kong Center, підсумував сказане головним "слугою":

1. ”Слуга народу” вважає КНР важливим стратегічним партнером.

2. “Слуга народу” планує переймати досвід Комуністичної партії Китаю в управлінні економікою та розбудові держави.

3. Арахамія підкреслює, що принципи правлячих партій України та КНР багато в чому збігаються через “служіння народу”.

4. Арахамія висловив захоплення тим, що Комуністична партія Китаю представлена по всій КНР, у кожному селі та місті; це є партійним взірцем для “Слуги народу”.

5. Арахамія прочитав російською мовою книгу Сі про держуправління, після чого сприяв виданню комуністичної “біблії” українською, аби “українці змогли дізнатися, як Китай подолав труднощі й домігся стрімкого зростання економіки”.

6. Арахамія зазначив, що Україна буде переймати досвід китайської економіки, адже “побудова мостів та лікарень за декілька днів” - наукова фантастика для українців.

7. Арахамія резюмував, що КНР є прикладом та стратегічним партнером у модернізації України, яка відбуватиметься за програмою “Один пояс, один шлях”.

8. “Слуга народу” працює над посиленням китайської присутності в Україні та відновленням прямого авіасполучення з КНР.

Експерт звертає увагу на союз Росії та Китаю: економічний, фінансовий, військовий та політичний. Від нового договору “про дружбу та кордони” до спільної діяльності КНР та Кремля на тимчасово окупованій території Криму.

Верхівка КПК та її органи знаходяться між санкціями справжніх стратегічних партнерів України – зокрема, за геноцид уйгурського народу, гібридну окупацію Гонконгу, шпигунську та підривну діяльність проти Західного світу.

КНР знаходиться за хвилину до нападу на Тайвань, а відтак – на Японію. КПК знищує тисячолітній спадок Тибету. КПК вчиняє замахи на викрадення західних політиків та громадян ЄС.

Аж раптом відкривається новина про те, що “Слуга народу” оголошує себе стратегічною партнеркою КПК, а КНР – стратегічним партнером України!

"Ми впустили до нашої хати того “троянського коня”, що може знищити українську мрію про свободу набагато швидше, ніж Кремль", – зауважує Харитоов.

Офіційний сайт ОПЗЖ вже встиг похизуватися участю у святі комуністів. Їхню делегацію очолював Юрій Бойко.

Саме ОПЗЖ опікується програмою “Один пояс, один шлях” від Компартії Китаю. Юлія Тимошенко також висловила повну підтримку програмі “Поясу та шляху”.

Нагадаємо, Володимир Зеленський раніше вже заявляв про бажання виходити на новий рівень співпраці з Китаєм.

Наші інтереси: 

Розуміти, що посилення китайської присутності в Україні є небезпечним для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

мої 7 з 12 онуків знають, що у китаї живуть жовтошкірі косоокі чудовиська.їх не лякаємося, проте радісно урівноважуємо.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

мої 7 з 12 онуків знають, що у китаї живуть жовтошкірі косоокі чудовиська.їх не лякаємося, проте радісно урівноважуємо.РаДіє

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, вже і українська влада вікрито оголосила про курс на побудову Пекла в Україні!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!