Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп буде балотуватись на Президента у 2024 році – прорив інформаційної блокади на FoxNews

Категорія:

Спецтема:

Про це він 1 липня заявив у Техасі під час виступу на FoxNews після відвідання кордону з Мексикою і зустрічей з політичними діячами кількох штатів, які так само приїхали в Техас.

20210701trumphannity.jpg

Шон Генніті і Дональд Трамп

Сьогодні Президент Дональд Трамп відвідав Техас на запрошення губернатора Ґреґа Еббота (Greg Abbott). Головне питання – криза на кордоні, викликана руйнівною політикою адміністрації Джо Байдена.

Після відвідання кордону і зустрічей з політичними діячами кількох штатів, які так само приїхали в Техас, Дональд Трамп взяв участь у дискусії в прямому ефірі, де відповідав на питання ведучого FoxNews Шона Генніті (Sean Hannity). На пряме питання журналіста, чи буде він балотуватися у 2024 році, Дональд Трамп відповів «Так», чим викликав захоплення присутніх в залі.

 

 

Взагалі, ця розмова є знаковою. Бо після входження у Білий дім Джо Байдена, Дональда Трампа фактично виключили з інформаційного простору. Провідні соціальні мережі – Twitter, Facebook, – закрили аккаунти Дональда Трампа. Youtube та Instagram не стали знищувати аккаунти Дональда Трампа, але закрили йому можливість публікувати нові матеріали. Провідні телеканали теж виключили Трампа з інформаційного простору. Згадували його тільки щоб критикувати, але не давали можливості напряму звернутися до глядачів.

І от FoxNews дає не просто фотографію Дональда Трампа і розповідь журналіста про нього, а розмову з Президентом Трампом в прямому ефірі в присутності багатьох глядачів. Інформаційну блокаду прорвано. Нагадаю, що два тижні тому саме Шон Генніті узяв телефоном коментар Дональда Трампа про "самміт" у Швейцарії. А тепер – повноцінна розмова з телевізійною "картинкою".

Ну а щодо балотування у 2024 році… Цей варіант цілком можливий, але ми ще не знаємо, які будуть наслідки аудитів виборів 2020, які зараз проводяться або будуть проводитися в кількох штатах. Якщо аудити покажуть, що Байден був обраний незаконно, то можливі різні варіанти подій.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Поки Трамп Бореться, шанси на відновлення демократії у Сполучених штатах залишаються.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Поки Трамп Бореться, шанси на відновлення демократії у Сполучених штатах залишаються.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

У 2024 році в Трампа буде величезна підтримка всіх тверезо мислячих американців. На відміну від теперішнього часу. А, згідно з конституцією США, можна бути президентом лише ДВА рази. Тож, президенство, внаслідок шахраювання, Джо Байдена, в підсумку, піде на користь. Опосередконо. Бо, внаслідок викритого шахраювання, Трамп зможе реформувати судову сустему США.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!