Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Реальна паніка: проти аудиту шахрайських виборів демократи мобілізували Альберта Гора

Категорія:

Спецтема:

Заклики Альберта Ґора зупинити аудит виборів 2020 свідчать про те, наскільки панічно демократи бояться цієї перевірки.

27 червня на телеканалі CNN з’явився колишній віце-президент США (1993-2001), кандидат у Президенти США на виборах 2000 Альберт Ґор (Albert Gore).

На початку цього короткого інтерв’ю CNN нагадав, що 13 грудня 2000 року напередодні засідання Колегії виборщиків Альберт Ґор зняв свої претензії до перерахунку голосів і заради спокою нації зупинив своє протистояння з іншим кандидатом та визнав Джорджа Буша молодшого переможцем.

Тож тепер CNN звернувся до  Альберта Ґора з питанням, як він ставиться до слів Ліз Чейні, яка закликала Дональда Трампа нарешті зупинити його промови про «вкрадені вибори», визнати, що  Джо Байден «переміг чесно» і відмовитися від аудиту виборів 2020. Нагадаю: Ліз Чейні (Liz Cheney) – представниця (депутат) від штату Вайомінг. Ліз республіканка, але особисто погано ставиться до Дональда Трампа, тому голосувала за імпічмент, постійно виступає проти Трампа. Врешті-решт її вигнали з керівництва Республіканської партії, не захотіли її підтримати і республіканці в рідному Вайомінгу, тож їй тепер нема чого втрачати, і вона виступає повністю на боці демократів.

І от Альберт Ґор розповідає, який він був хороший і розумний, що поставив спокій нації вище власних претензій на посаду. І як неправильно робить Дональд Трамп та його прихильники, що все ще не визнали результати виборів 2020, що аудити, які вони проводять – є руйнівними для демократії. І закликав Дональда Трампа заради спокою нації перестати говорити про «вкрадені вибори» і визнати існуючу ситуацію.

Взагалі, в самому порівнянні ситуацій 2000 та 2020 років закладене відверте «пересмикування фактів», про що я напишу трохи нижче.

А головним в цьому короткому інтерв’ю є те, ЧОМУ воно з’явилося.

Поява такого політичного «важковаговика» із закликами зупинити аудити свідчить про те, що демократи насправді ставляться до цих аудитів дуже серйозно. Вони відчайдушно намагаються або замовчати те, що відбувається в Арізоні та Джорджії, або висміяти та максимально знецінити ці аудити. Проте залучення для боротьби проти перевірок фігур масштабу  Ґора свідчить про марність потуг демократів у боротьбі проти аудитів. Коли в картковій грі при нібито простому розкладі починають кидатися козирями – це свідчить про кризу і наближення програшу.

Саме так і треба ставитися до залучення Альберта Ґора до боротьби проти аудитів – як до відчайдушного використання останніх козирів. Вище фігур вже більше немає. Наступними «козирями» можуть бути міністерство юстиції, ФБР, робота спецслужб за межею законних повноважень та політичні репресії.  До якого рівня дійдуть демократи – побачимо.

Ну і пара слів, чому порівняння ситуацій 2000 та 2020 року є політичним пересмикуванням. У 2000 році сталася ситуація, що результати виборів врешті-решт вирішував штат Флорида – від того, за кого з кандидатів проголосують 25 виборщиків Флориди залежала доля президенства. У штаті переміг Буш молодший – і всі 25 голосів виборщиків пішли йому. Проте Альберт Ґор не погодився з цим і подав позов з вимогою провести перерахунок голосів у Флориді. Причому, мова не йшла про фальсифікації – мова йшла про можливі помилки при рахуванні бюлетенів. Перерахунок тривав місяць і показав, що Джордж Буш молодший виграв з мінімальною перевагою у 537 голосів з майже 6 мільйонів, що склало 0.009%.

Підкреслю ще раз: у 2000 році мова не йшла про фальсифікації – мова йшла про можливі помилки при рахуванні. Тому цілком природнім було те, що після перерахунку бюлетенів Альберт Ґор погодився з результатом і визнав перемогу Буша молодшого.

А на виборах 2020 мова йде не про помилки при рахуванні, а про масштабні фальсифікації, фальшиві бюлетені, «мертві душі», «помилки в контрольних листах» тощо. Тож і порівнювати ситуацію 2020 року з 2000 є некоректним.

Тим часом в окрузі Марікопа штату Арізона для ознайомлення з досвідом проведення ретельного аудиту побували законодавці вже 20 штатів.

 

 

 

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щось він дуже засмаг. Чи може косить під кольорового?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щось він дуже засмаг. Чи може косить під кольорового?

Все, що робиться з власної волі, – добро!