Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Один сомалієць у ФРН за годину спростував усі аргументи проти права громадян на пістолет

Світ:

25 червня 2021 (bbc news) У Вюрцбурзі (Баварія) в районі Барбароссаплатц озброєний ножем чоловік напав на перехожих. Три людини загинули, шестеро отримали ножові поранення, пише німецька газета Bild. Агентство Ассошіейтед прес повідомляє, що про точне число жертв і постраждалих поки не відомо.

21062804.jpg

Поліція оточила прилеглі квартали

У соцмережах з'явилися відео, на яких вірогідний зловмисник намагається напасти на перехожих. Він босоніж і з ножем в руці. Також чути крик: "Він щойно штрикнув ножем жінку!" Також видно, як у нападника кидають стільці, а якийсь чоловік намагається зупинити його за допомогою предмета, схожого на палицю, – пише Олександр Розов.

"У нього був справді великий ніж, і з цим ножем він кидався на людей, – розповіла німецькому телеканалу RTL свідок події Джулія Рунце. – У відповідь багато хто почав кидати в нього парасольками, мобільними телефонами, щоб зупинити його. Потім прийшла поліція, вони наблизилися до нього і пролунав постріл. У будь-якому разі його схопили".

"Ми затримали підозрюваного. В цей час нема вказівок на другого злочинця. Небезпеки для населення нема", – повідомила в "Твіттері" місцева поліція, яка точила прилеглі райони. Як повідомляється, нападника, 24-річного чоловіка, який приїхав до Німеччини з Сомалі, вдалося зупинити пострілом у ногу.

Олександр Розов запитує: Що було б, якби у значної кількості перехожих у цей день був звичайний пістолет у кишені (як це було в кінці XIX – на початку XX століття)? Як швидко закінчилося б тоді шоу сомалійця з ножем?

Є думка, що суб'єкт був би нейтралізований через півхвилини: якби перехожі могли застосувати кишенькову вогнепальну зброю, а не кидати в суб'єкта телефони або парасольки.

Але держава заборонила людям володіти та користуватися зброєю. При цьому держава не здатна захистити людей навіть від одного придурка з ножем. Поліція навіть в цьому простому випадку виявилася нездатна до оперативних адекватних дій: замість швидкого розв'язання проблеми, влаштувала ідіотську масовку, створюючи громадянам додаткові незручності (що типово для будь-якої державної структури).

Так що спонтанний вуличний соціальний експеримент у ФРН повністю спростовує аргументи проти права громадян на пістолет в кишені, натомість повністю підтверджує БЕЗУМОВНЕ право громадян на зброю. 

Наші інтереси: 

Громадяни мають право на самозахист.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

для охорони хати-тримаю родину бджіл.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

для охорони хати-тримаю родину бджіл.РаДіє