Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Паніка навколо аудиту в Аризоні: демократи зрозуміли, що тепер усе серйозно

Спецтема:

На Аризону спробував натиснути Генеральний прокурор США демократ Меррік Гарланд. Йому порадили навіть не торкатися бюлетенів, інакше познайомиться з аризонською тюрмою. Американці згадують про те, що штати (держави) створили федеральний уряд, а не навпаки. 

Американське суспільство все ще не заспокоїлося після минулорічних виборів. Ще у квітні опитування Rasmussen показало, що 51% американців вважають, що на виборах були фальсифікації. В таких умовах Демократична партія мала би бути зацікавленою провести докладну перевірку результатів виборів, щоб довести правильність проведення виборів і  поставити крапку у цьому питанні.

Проте Демократична партія всіма силами боролася проти будь-якої перевірки, що наводить на роздуми.

Не став винятком і аудит, який вирішив здійснити Сенат штату Аризона. В Аризоні Байден здобув перемогу лише у 10 тисяч голосів. При тому було багато нарікань на «математичні дива», що супроводжували вибори. Чисельні позови від активістів просто не бралися судами до розгляду. І суддів можна зрозуміти – судовій владі ніби як «не по чину» втручатися у виборчий процес. Щоправда, демократівські ЗМІ подавали це нібито як програш у суді, хоча насправді це були не програші, а саме відмови у розгляді справи.

Врешті-решт за справу узявся Сенат штату Аризона. Був створений спеціальний фонд, адже проведення масштабного аудиту потребує грошей. Було найнято кілька аудиторських фірм, які мають проводити аудит виборів і одночасно перехресно перевіряти одна одну. Аудит було вирішено провести в одному окрузі Марікопа, на який було найбільше нарікань

Аудит було організовано на безпрецедентно високому рівні. Я про це писав у цій статті.

І ось саме ця ретельність злякала демократів, адже стало ясно, що на поверхню можуть вийти всі їх хитромудрі схеми.

Спочатку демократи закинули в Аризону «десант» з півтори сотні юристів, завданням яких було за будь-яку ціну скасувати або хоча б призупинити аудит в Аризоні. Вони завалили суди купою позовів, але спіймали облизня з тої самої причини: суди не бажають втручатися у виборчий процес.

Далі почалася інформаційна атака: демократівські ЗМІ або просто замовчують те, що відбувається в Марікопі, або намагаються всіляко дискредитувати процес. Пишуть, що цей аудит – марна трата грошей, про те, що це просто сенатори-республіканці шукають привід, щоб помститися демократам. Про те, що в грудні вже перераховували голоси (так-так, ті самі члени виборчої комісії повторно порахували як справжні, так і фальшиві бюлетені – і це намагалися видати за серйозну перевірку). Роблять спроби знайти будь-який бруд на аризонських сенаторів. Волають, що така перевірка «підриває довіру до американських виборів» (ви зрозуміли логіку: фальшувати можна, а виводити шахраїв на чисту воду – ні, бо це «підриває довіру»).

Далі – більше. За дискредитацію аризонського аудиту узялися політики загальноамериканського рівня. Само собою демократи, а також такі персонажі, як Ліз Чейні (Liz Cheney) – представниця (депутат) від штату Вайомінг. Ліз республіканка, але особисто погано ставиться до Дональда Трампа, тому голосувала за імпічмент, постійно виступає проти Трампа. Врешті-решт її вигнали з керівництва Республіканської партії, не захотіли її підтримати і республіканці в рідному Вайомінгу, тож їй тепер нема чого втрачати, і вона виступає повністю на боці демократів.

А от тепер «наїзд» на аризонський аудит вийшов на вищій рівень. На Аризону спробував натиснути Генеральний прокурор США Меррік Гарланд (Merrick Garland). Він виступив з промовою, де заявив: «Деякі юрисдикції, засновані на дезінформації, використовували ненормальні методології аудиту після виборів, які можуть поставити під загрозу цілісність процесу голосування та підірвати довіру громадськості до нашої демократії».

Тим часом у самому міністерстві обговорювали можливість застосування сили, щоб арештувати бюлетені та зірвати аудит в Марікопі.

Генпрокурору різко відповіла сенаторка Законодавчих зборів штату Аризона, колишня військова льотчиця підполковник Венді Роджерс (Wendy Rogers):
«Ви не будете чіпати бюлетені та машини Аризони, якщо не хочете провести час в аризонській в'язниці. Можливо, вам слід зосередитись на протидії тероризму. Міністерство юстиції – одна з найбільш корумпованих установ США».

Генеральний прокурор Аризони Марк Брнович (Mark Brnovich) написав дуже жорсткого листа Генеральному прокурору США Гарланду, де порадив, щоб той не ліз у справи штату і не заважав розібратися, що ж таке насправді відбулося на виборах 2020. «У федеральному уряді забули, що США створені, як федеративна держава – але в моєму офісі не забули». «Ми не дозволимо адміністрації Байдена зловживати владою і спробувати обмежити наш суверенітет».

А тим часом в Аризоні без зайвого галасу побували сенатори та представники Законодавчих зборів 13 штатів (зокрема в понеділок були й законодавці з Вайомінгу, звідки вже не буде обиратися Ліз Чейні). Вони вивчали організацію процесу аудиту, знайомилися з можливими «підводними каменями», після чого поверталися додому, щоб почати там боротьбу за проведення подібної глибокої перевірки результатів виборів 2020.
І ще одна деталь. Сенат Аризони робить все, щоб у майбутньому у противників аудиту не було жодної зачіпки. Тому вся офіційна інформація про результати аудиту буде озвучуватися тільки через Генерального прокурора штату.

Процес триває.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Шахраї мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Володимире, за цікавий допис. Чекаємо офіційних результатів аудиту.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Володимире, за цікавий допис. Чекаємо офіційних результатів аудиту.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Де ще можна прочитати таку чесну аналізу ?! Дякую, Володимире !!!

Пишаймося американськими республіканцями які, аудитом в Арізоні, відвойовують прозорість і незалежність їхнього штату, а далі й усієї Америки : ця війна за справедливість, фактично, ведеться за життя і майбутнє усього вільного світу, зокрема України !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Між нами кажучи, владу в США захопило злочинне етнічне угрупування. Така висока концентрація цього специфічного етносу була тільки за Франкліна Рузвельта.

Меррік Гарланд підтверджує цей незаперечний факт. "Народився в Чікаго. Його предки походили з Смуги осілості, на початку 20 століття емігрували від антисемітських погромів до США. Виховувався в традиціях консервативного юдаїзму" – це з Вікіпедії.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я вірю що ще в цьому році Дональд Трамп стане президентом я сильно цього бажаю