Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сергій Кривонос про військову хунту, совкову тероборону і Росію, яка нападала завжди

Світ:

Зелена влада боїться трьох речей: людей, які виходять під Офіс Президента, падіння своїх рейтингів і критичного ставлення наших закордонних партнерів. Хунта – це влада. У військових більше відповідальності, ніж у цивільних з артистичних організацій.

20071501.jpg

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Кривонос. Фото надане Сергієм Кривоносом

Законопроект, який зараз готують до ухвалення в Верховній Раді військові чиновники, не передбачає участі народу. Народ використають як ресурс. 

Хто буде займатися рухом опору, військовою підготовкою населення?

Андрій Таран, міністр оборони України, завжди буде погоджуватися з тим, що йому скажуть згори.

Всі збори територіальної оборони, що проводилися останнього року, – це чистої води совок.

Територіальна оборона – це в першу чергу безпека громад в будь-якій точці України, незалежно від дій влади нагорі.

Люди, які приходять в територіальну оборону, – добровольці, що проходять підготовку, укладають контракт і мають право на отримання зброї та зберігання її вдома.

Збройні сили України – це наразі 200 тисяч чоловік.

Зараз у зв’язку з чинною адміністративною реформою в Україні та укрупненням адміністративних районів інформацію про резервістів з попередніх військоматів не передали новоствореним, які зараз є головними. Тобто система управління не створена.

Укроборонпром хоче залишити 42 підприємства. Було 111 підприємств. Це – згортання. За останні два роки багато вже знищено, і надалі підприємства, які мають землю або інші ресурси, будуть продані – і на цьому можна заробити.

А скільки при цьому наукових інститутів, які займаються розробкою, йдуть під ніж! Тобто йде руйнування розвитку, бо ж перед виробництвом йде науково-технічна розробка і технологічне опрацювання.

Щодо НАТО. Представники НАТО бачать, що слова не відповідають діям, по-друге, те, що НАТО інформаційно презентується як суто військова організація, не відповідає дійсності. Ми кажемо, що ми хочемо вступити в НАТО. А що ми зробили? Заяви і популізм є, а дій нема. Закон по СБУ висить, боротьба з корупцією – в повному провалі.

Завдання №1 зараз – це об’єднання суспільства і примушення влади до певних дій.

Влада боїться людей, які виходять під Офіс Президента, боїться падіння своїх рейтингів і коли про це говорять наші закордонні партнери.

На жаль, ми продовжуємо програвати інформаційну війну Росії.

В оборонно-промисловому комплексі царює безгосподарність. Там не вміють рахувати народні кошти.

Кривонос виступає за приватні військові компанії. Це в першу чергу зможе розв'язувати проблему чоловіків-воїнів, які повернулися з війни й не знаходять собі місце в цивільному житті. Справжній воїн вже не стане гречкосієм, каже Кривонос.

До військової хунти він ставиться добре. Хунта – це влада. Історичні приклади показують, що військові у владі вміють виводити країни з криз: як економічних, так і військово-політичних. Не можна сподобатися всім. Якщо стоїть питання виживання нації та існування держави, військові більш спроможні приймати правильні рішення. У них більше відповідальності, ніж у цивільних, тим більше якщо ці цивільні прийшли з якихось артистичних організацій.

Кривонос не любить партій, тому що у нас партія асоціюється з одною людиною. Але він готовий брати участь у політичній платформі, яка базується на ідеї. І політичний план в нього є.

 

Наші інтереси: 

Готуємося до хунти. Підтримуємо справжніх українських військових.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

майстерність хижака - в облуді

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

майстерність хижака - в облуді

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Слава Укараїні! Радіймо друзі!Дождемося колись і ми жити,як в Ізраїлі весь час в війні! Президент і всі чиноники мають пройти війсьову муштру і послужити на фронті військових дій! Тоді все темне стане ясним! Дякую!

Гарно, дуже гарно.