Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцинація від коронавірусу несе загрозу безпліддя для чоловіків і жінок – доктор Роджер Годкінсон (Канада)

Категорія:

Світ:

«Вакцинація дітей є злочином проти людяності. Мало того, що діти мають майже нульовий ризик зараження або розповсюдження коронавірусу, так ще й уколи, швидше за все, зашкодять їм ще більше, ніж дорослим».

210602doktorrodzherhodkinson.jpg

Доктор Роджер Годкінсон (Dr Roger Hodkinson)
Доктор Роджер Годкінсон (Dr Roger Hodkinson)

Про це в інтерв’ю виданню Tap News 24 травня 2021 року попереджує доктор Роджер Годкінсон (Dr Roger Hodkinson), екс-голова комітету Королівського коледжу лікарів і хірургів в Оттаві.

За його словами, вчені вже мають досить доказів того, що «спайкові білки вакцини експресуються як у плаценті, так і в сім’яниках»:

«Для вагітних жінок це може означати переривання вагітності. Для чоловіків – кінець спроможності до народження дітей взагалі».

«Були тривожні повідомлення, які слід перевірити, про збільшення викиднів після вакцинації. Мене це дуже турбує, але ще більше мене турбує можливість чоловічого безпліддя, яке може настати назавжди».

Доктор Годкінсон зазначив, що повноцінні випробування вакцини зайняли б чотири роки, а не шість місяців, «за які взагалі нічого про побічні ефекти препаратів з’ясувати неможливо».

Особливо небезпечними коронавірусні вакцини можуть бути для дітей:

«Ін’єкції дітям є злочином проти людяності, – стверджує він. – Мало того, що діти мають майже нульовий ризик зараження або розповсюдження коронавірусу, так ще й уколи, швидше за все, зашкодять їм ще більше, ніж дорослим».

Доктор Годкінсон вважає, що нинішня істерія роздута політиками, які відмовляються визнати, що вони помиляються. Вони не бажають визнати свою помилку, і тому вони подвоюють її. Весь цей ідіотизм з наукової точки зору просто смішний.

«Цей вірус є скрізь. Він в аерозолі в кожному проході в кожному продовольчому магазині, незалежно від того, проходите ви повз когось чи ні. І якщо ви захворієте, і вам менш як 65 років, і решта все у вас добре, то це буде не що інше, як звичайний грип… Існує більший ризик того, що вчитель поїде до школи та загине від лобового зіткнення, ніж учитель, який помре від Ковіду, що його міг упіймати у школі. То ми знімаємо машини з дороги? Ні, ми цього не робимо. Ми живемо з ризиком лобового зіткнення кожного разу, коли проїжджаємо дорогою. Це частина ризику повсякденного життя».

Повний текст інтерв’ю: An exclusive interview with Dr Roger Hodkinson – «When the history of this madness is written, reputations will be slaughtered and there will be blood in the gutter»


Доктор Роджер Годкінсон – колишній голова комітету Королівського коледжу лікарів і хірургів в Оттаві, був генеральним директором великої приватної медичної лабораторії в Едмонтоні (Альберта) і протягом останніх 20 років обіймав посаду голови Медичного комітету. Біотехнологічна компанія, що базується в Північній Кароліні, в цей час займається продажем тесту на COVID-19. Він лікар-фахівець з різних патологій, в тому числі й фахівець у вірусології, пройшов навчання в Кембриджському університеті у Великій Британії – у нього є всі підстави для авторитетного висловлення на цю тему.

Півроку тому на засіданні комітету муніципалітету і громадських служб Едмонтона  доктор Годкінсон сказав:

«Суть в тому, що існує абсолютно необґрунтована громадська істерія, що просувається ЗМІ та політиками. Це обурливо. Це найбільша містифікація, що коли-небудь здійснювалася щодо нічого не підозрюючої публіки».

«[COVID-19] – це не що інше, як важкий сезонний грип. Це не Ебола. Це ГРВІ. Це політика, яка грається з медициною, а це дуже небезпечна гра».

Годкінсон підкреслює, що ніяких дій не потрібно, крім тих, що їх здійснювали під час чергового сезону грипу.

Маски абсолютно безглузді. Нема жодної доказової бази їх ефективності.

Соціальне дистанціювання теж безглузде. Вірус поширюється за допомогою аерозолів, які проходять близько 30 метрів до приземлення.

Закриття шкіл і підприємств мало найжахливіші наслідки. Все має бути відкрито завтра, як було сказано у Декларації Великого Баррінгтона.

Позитивні результати тесту не означають клінічну інфекцію. Всі тести слід припинити, якщо тільки ви не потрапили до лікарні з респіраторною проблемою... Тестування викликає суспільну істерію, і всі тести слід припинити.

Все, що потрібно зробити, – це захистити вразливих. 

На закінчення Годкісон дає кілька порад для політиків в Альберті: «Дозвольте людям приймати власні рішення. Ви не повинні займатися медициною. Я абсолютно обурений, що це дійшло до такого рівня. Завтра все повинно припинитися. Дякую за увагу».

Наші інтереси: 

Поширювати правду про коронавірусну аферу, захистити людей від самознищення. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Логічно, адже діти диявола взяли курс на примусове скорочення населення, тобто геноцид. Тепер це називається "сталий розвиток".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Логічно, адже діти диявола взяли курс на примусове скорочення населення, тобто геноцид. Тепер це називається "сталий розвиток".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Складно жити, якщо не вирішувати все самому. Особливо, коли все перевернуто з ніг на голову. Тепер і фашисти звуть себе антифашистами, а лікарів, що кажуть правду, інтернет шельмує за те, що вони нібито "розповсюджують фейки".

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Взагалі-то антифашисти - це антинаціоналісти. Тому що фашизм (солідаризм) - це італійська реалізація націоналізму.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Антифашисти, комуністи, ліво-ліберали та сітаністи - це все одна команда. А хто ними заправляє здогадайтесь з трьох разів.)))