Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

86% дітей, на яких випробували ковід-вакцину Pfizer, мали побічні наслідки – FDA

Світ:

Доступний у відкритому доступі документ, який опублікувало американське Управління продовольства та медикаментів – FDA (Food and Drug Administration) – показує, що 86% дітей, які брали участь у випробуванні ковід-вакцини Pfizer, повідомили про побічні реакції, що варіюються від «легкої» до «важкої».

Як частина вакцинних експериментів дітям у віці від 12 до 15 років вводять укол з послідовностями mRNA: їхні клітини беруться під контроль, і це призводить до того, що вони збовтують спайкові білки у своїй крові. Спайкові білки викликають судинні захворювання та утворення тромбів. Навіть Інститут Джонаса Солка остаточно визнав спайкові білки винуватцями судинних захворювань і тромбів, пише Natural News.

Це все відверто визнає FDA, яке опублікувало надзвичайно тривожні звіти про побічні реакції, які спостерігаються у дітей від вакцини Pfizer. Документ позначений 144413. Якщо раптом його видалять, видання Natural News зберегло його на своїх серверах.

FDA визнає, що mRNA  вакцини викликають побічні реакції у 86% дітей, але все одно називає їх "безпечними"

Ця сторінка Pfizer у FDA містить посилання на всі інформаційні бюлетені та прес-релізи, де FDA святкує розширення дозволу на екстрене використання для дітей у віці від 12 до 15 років.

Цей інформаційний бюлетень містить наступну таблицю, де докладно описується тривожний рівень побічних ефектів та пошкоджень, які зазнали 12-15-річні (тобто діти), яким вводили mRNA ін’єкції:

Як видно з таблиці, 1127 дітей отримали першу дозу вакцини, а 1097 дітям – другу. Що сталося з 30 дітьми, які не з’явилися на отримання другої дози? Вони померли? Чому їх немає серед отримувачів другої дози?

Серед дітей, над якими проводять медичний експеримент з mRNA вакциною:

  • 86% відчували побічні ефекти.
  • Майже 44% страждали від "помірних" побічних ефектів, що описуються як такі, що "заважали діяльності". 
  • 66% дітей відчували лихоманку.
  • 65% страждали від головних болів.
  • Інші побічні ефекти, які зазнають ці діти в рамках цих медичних експериментів, включають озноб, блювоту, діарею, лихоманку, біль у м’язах і навіть біль у суглобах.
  • Навіть після того, як 86% дітей відчули такі побічні ефекти після введення першої дози, дослідники продовжували вводити дітям другу дозу.

Медичні експерименти з вакцинами завдають шкоди дітям в ім'я прибутків Big Pharma

Коли йдеться про випробування mRNA вакцин у США, коли у вакцинованій групі виявляють такі серйозні реакції, як параліч обличчя, FDA (і, мабуть, дослідники) відхиляють їх як випадковість. Ось цитата з документа FDA:

"Про параліч Белла (параліч обличчя) повідомляли чотири учасники групи вакцин Pfizer-BioNTech COVID-19. Початок паралічу обличчя відбувся на 37-й день після дози 1 (учасник не отримував дозу 2) та на 3, 9 та 48-й день після дози 2. У групі плацебо не зафіксовано випадків паралічу Белла. На сьогодні інформації недостатньо для визначення причинно-наслідкового зв'язку з вакциною".

Таким чином, незалежно від того, які жахливі побічні ефекти викликані експериментом з вакцинацією, вони відхиляються та ігноруються. Зрештою, можна заробити мільярди доларів на вакцинних дозволах для широкого використання їх у дітей. (Орієнтуватись на цілий новий демографічний ринок.)

Цей документ FDA навіть визнає, що вакцина не схвалена і може спричинити серйозну шкоду або навіть смерть:

"FDA дозволила екстрене використання вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19, яка не є вакциною, затвердженою FDA.

Побічні реакції в клінічних випробуваннях

Побічні реакції після вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19, про які повідомлялося в клінічних випробуваннях, включають біль у місці ін’єкції, втому, головний біль, біль у м’язах, озноб, біль у суглобах, лихоманку, набряк місця ін’єкції, почервоніння місця ін’єкції, нудоту, нездужання і  лімфаденопатію (див. Повну інформацію про призначення EUA).

Побічні реакції після реєстрації вакцини

Повідомлялося про важкі алергічні реакції, включаючи анафілаксію та інші реакції гіперчутливості (наприклад, висип, свербіж, кропив'янка, набряк Квінке), діарею, блювоту та біль у кінцівці (руці) після застосування вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19 поза клінічних випробувань. Додаткові побічні реакції, деякі з яких можуть бути серйозними, можуть стати очевидними при більш широкому застосуванні вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19".

FDA також визнає, що після вакцинації може статися небезпечний для життя анафілактичний шок або що отримувачі вакцини можуть втратити свідомість:

"Відповідне медичне лікування, що застосовується при негайних алергічних реакціях, має бути одразу ж доступним у разі виникнення гострої анафілактичної реакції після введення вакцини Pfizer-BioNTech COVID-19.

У зв'язку з застосуванням ін'єкційної вакцинації може виникнути непритомність, особливо, у підлітків. Щоб уникнути травм від непритомності, процедур мають проводитися у місці, щоб уникнути травм від непритомності".

Будь-яка раціональна людина, прочитавши цей “інформаційний бюлетень” від FDA, висловить серйозне занепокоєння з приводу продовження вербування та експлуатації дітей як морських свинок під час медичних експериментів з вакцинами. 

Ось чому ми продовжуємо бити на сполох щодо таких практик.


Коментує адвокат Сергій Гула:

 

 

Наші інтереси: 

Поширювати правду і намагатися зменшити кількість дурнів, які вірять вакцинаторам і колють собі та своїм дітям вакцини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відеокоментар, що його висловив адвокат Сергій Гула.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Яка інформація ще потрібна людям?!? Звісно, якщо на життєво важливу інформацію міцно не заплющувати очи...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Шахраї розширюють ринок збуту шляхом відкриття нової демографічної ніші.
Мене дивують батьки, які дозволили відверто шкідливі експерименти над власними дітьми. А може в цих дітей нема батьків і вони цілком беззахисні?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Переважна більшість батьків схвально ставляться до вакцини. Їх не переконати жодними доказами, вони запрограмовані. Висновок - найлегше людьми маніпулювати, коли вони налякані.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

В ході усієї цієї ковід-істерії стало очевидним, що вакцинація – це визнання влади паразитичного конгломерату. Простіше кажучи, це "печатка диявола" – сучасний аналог обрізання, яке є визнанням себе рабом Ієгови, диявольського егрегора.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так само колись Єзекиїл ініціювався/прищепився до егрегора диявола-Єгови через замішування ячмінного борошна на калі тварини.
Нинішні вакцини - це фактично той же "гній".

"Після цього диявол запропонував перейти до матеріальної фази контрініціації, так би мовити, до практики, а саме спекти ячмінний хліб на власному калі і з’їсти його прилюдно. Єзекиїл сказав, що він до такого не готовий. Тоді диявол дозволив йому з’їсти хліб на тваринячому калі. Єзекиїл виконав цей ритуал зневаги до хліба і його демонстративного паплюження, адже пекти і безсоромно поїдати нечистоти треба було на очах людей (Єз 4.12–15)."

Ігор Каганець каже:
В ході усієї цієї ковід-істерії стало очевидним, що вакцинація – це визнання влади паразитичного конгломерату. Простіше кажучи, це "печатка диявола" – сучасний аналог обрізання, яке є визнанням себе рабом Ієгови, диявольського егрегора.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

З людьми, які вірять у вакцинацію, боротися марно. Принаймні, у мене склалося таке враження, коли я поспілкувався з одним таким вакцинним "вірянином" на каналі у Сергія Гули. Бо їхня логіка - залізобетонна, а користі від боротьби - нуль.
Ви розумієте, що правда зараз у кожного своя?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав відеокоментар, що його висловив адвокат Сергій Гула.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Який вже успішно видалили. У Львівській політехніці ВСІ невакциновані викладачі будуть не допущені до занять. І те що ми пишемо немає жодного ефекту. Треба діяти а не писати.