Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у травні 2021: готуємо основу для масової проповіді Доброї Новини

Наші дослідження показали, що формування постіндустріальної соцмережі Аріянської Вільної Церкви (АВЦ) можна зробити на доволі простому софті. Вже нині цілком у наших силах розробити діючий прототип соцмережі і випробувати базовий функціонал. Значно важча справа – розширити коло прихильників ідеї АВЦ і досягнути деякої базової чисельності, після якої почнеться процес природного (автоматичного) зростання.

210414radiymoelfy-3.jpg

Радіймо, ельфи!
Радіймо, ельфи!

Для досягнення такої стартової чисельності потрібна активна проповідь, тобто поширення Доброї Новини в середовищі друзів, знайомих, прихильників, зацікавлених. А для цього треба мати в руках книгу з викладом основних положень Доброї Новини. Такою книгою має стати «Пшениця без куколю» (2022).

Підготовка цієї книги відбувається в реальному режимі на сторінках AR25.org. До кінця червня нам треба завершити опис головних ідей Доброї Новини і перейти до очищення «канонічного» тексту від фарисейських вставок.

Після цього підведемо підсумки проведеного дослідження і виробимо напрямки практичної реалізації Доброї Новини.

Протягом травня маємо розглянути такі теми:

  • Марія Магдалина – історія великого кохання.
  • Навіщо Ісус умер і воскрес.   
  • Кому призначена Добра Новина.

Триває розвиток функціоналу нашого сайту – незабаром має запрацювати власний лічильник перегляду статей, тож ми зможемо відстежувати відвідуваність сторінок НО в реальному режимі. Нинішній лічильник від Google працює з великою затримкою.   

У травні буде багато озвучених статей і багато відео на відеоканалі «Гартленд». Зверніть увагу на інші наші ресурси:

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У нашій справі навіть «дитяче запитання» може дати корисний імпульс для всього нашого руху. На поставлені запитання даватимемо відповіді у наступних відео.

Нинішня криза є позитивною – вона витискає нас із зони розпаду в зону росту, з Простору боротьби («світу») у Простір волі (Царство боже). Тому з цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими – і це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
        Підтримую!
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

через енергосоти:
спільнота (v) Церкви (v) під (v) проводом (v) ігоря (v) каганця (v) відроджує (v) ДОБРУ (v) НОВИНУ (v) ІСУСА (v) ХРЕСТА (v) РаДіє

(v) Джерело Здійснення

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

через енергосоти:
спільнота (v) Церкви (v) під (v) проводом (v) ігоря (v) каганця (v) відроджує (v) ДОБРУ (v) НОВИНУ (v) ІСУСА (v) ХРЕСТА (v) РаДіє

(v) Джерело Здійснення

Зображення користувача Все Файно.
0
Ще не підтримано

Радіймо! Розвиток АВЦ у віртуальному світі , це добре! На мою думку, було б ще краще, якби у реальності можна було б відвідати АВЦ. Одне другому не помішає, а навпаки. Зайти в Храм... поспілкуватися з однодумцями...Люди цікавляться невідомим. Таким чином можна буде проповідувати Істинну релігію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми вже маємо достатню основу для початку творення місцевих громад АВЦ. Наступний принципово важливий крок – видання "Пшениці без куколю" (2022).

Все, що робиться з власної волі, – добро!