Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 91
  • Переглядів: 97

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

Категорія:

Гарне кіно захоплює людину: вона в уяві ототожнює себе з кіногероями і разом з ними переживає дивовижні, неймовірні пригоди. Проте незрівнянно яскравіші відчуття виникають тоді, коли ти не просто спостерігаєш за процесом, а реально дієш в ньому.

У снах ми переживаємо іншу реальність. Відрізнити сон від реальності дуже важко: для цього треба спеціально тренуватися. Після засинання відразу ж потрапляєш в центр подій, які розгортаються швидко і непередбачувано.

Гарний сон з яскравими і приємними подіями залишає після себе радість, він наснажує людину життєвою силою і бажанням діяти ще енергійніше в реальності фізичного світу.

Гарні, яскраві, змістовні, навчальні сни стають доступними завдяки практиці оновлення технологією «Живе Слово».

Найцікавіше починається після початку роботи з так званими «кармічними формами», до яких можна переходити після базового 40-денного курсу відновлення. Особливістю «кармічних снів» є те, що в кожному наступному «сеансі» ти зустрічаєшся з людьми, з якими мав інформаційний контакт. Живими і мертвими. Передусім це родичі, друзі, знайомі, однокласники, співробітники.

Головне завдання таких «кармічних снів» – очищення психіки від негативної інформації, яка неминуче виникає навіть при стосунках з дуже близькими людьми. Нерідко саме цей негатив є першопричиною фізичних і психічних хвороб.

Механізм очищення простий і надзвичайно ефективний: під час сну ти зустрічаєшся з відповідною людиною і переживаєш до неї відчуття величезної, всеохопної, божественної любові. Після таких потужних яскравих емоцій весь колишній негатив розчиняється і сприймається як щось дрібне, несуттєве, кумедне.

Після таких снів зникають образи, а також відчуття вини перед батьками, родичами, знайомими. Людина позбувається страху і тривоги.

Яскраві очищаючі сни поступово роблять наш фізичний світ чистішим і яскравішим. Людина стає бадьорішою і впевненішою в собі, вона оновлюється, оздоровлюється і омолоджується.

Якщо бажаєте відчути оновлюючу силу універсальних форм Живого Слова – почніть зі статті: Початковий 40-денний курс Живого Слова (інструкція, форми 1-4, цифрони, звукони).

Наступним кроком психічної еволюції людини будуть керовані сни – спочатку індивідуальні, а потім і групові. На цю тему є гарний фільм Початок / Inception (2010).


В тему:

Наші інтереси: 

Підвищуємо культуру снобачень!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Недавно бачив усвідомлене сновидіння, в якому споглядав образ покійного однокласника. Я йому кажу: "Це ти мені зараз снишся"! А він у відповідь сміється й каже: "Та то я навмисно":)
Кому таке цікаво, долучайтесь до чату.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Вишеслава Звенигора.
0
Ще не підтримано

Шкода, що під цією темою немає коментарів. Хтось може поділитися своїм досвідом таких снів? Зараз мені важко віриться, що уві сні можуть родичі ходити в гості) А мені до кармічних форм ще далеко...

Зображення користувача Леонід Українець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Недавно бачив усвідомлене сновидіння, в якому споглядав образ покійного однокласника. Я йому кажу: "Це ти мені зараз снишся"! А він у відповідь сміється й каже: "Та то я навмисно":)
Кому таке цікаво, долучайтесь до чату.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Мені спочатку переснилися майже всі мої померлі близькі родичі, потім однокласники і одногрупники, потім колишні співробітники і деякі шкільні вчителі, нарешті президенти (Ющенко, Кучма, Мєдвєдєв, Путін) і просто деякі яскраві знайомі. Сни дуже приємні.

Після кармічного сну зникають всякі образи на ту людину, яка тобі приснилася. Розумом ти можеш розуміти, що це "сучий син", та емоції говорять - "але ж яка приємна людина!"

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Минулого тижня мені приснився Сі Цзіньпін. Дуже приємний дядечко, в гарному чорному костюмі з вертикальними сірими лініями. Я його знайомив з китайським культурним центром, розташованим у місті Рівне на Театральній площі – у приміщенні колишньої книгарні. Тепер (уві сні) там були прохідна, вітрина з якимись гаджетами і бар у китайському стилі. Для надання китайського колориту в барі були табуретки з подертим сидінням, що мене дуже здивувало.

Після зустрічі з лідером КНР у мене залишилися дуже теплі відчуття. Я розумію, що він наш ворог, але ж яка приємна людина! :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

А перед тим, як зануритись у морфеєве царство, оберіть у Павутинні якесь антисовєтське кіно (розвідку власну додаю). Сни будуть ще кайфовішими. http://yorkroy.kr.ua/literature/41-antisovetske-kino

Хай буде!