Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 169
  • Переглядів: 193

Генерал Джордж Паттон про Третій Райх: Ми знищили єдину нормальну країну в Європі

Категорія:

Світ:

Коли відгриміли баталії на європейському театрі бойових дій у травні 1945 року, настав час поглянути в очі важкій реальності. Одним з тих, хто не міг мовчати, був командувач Третьої армії американський генерал Джордж Сміт Паттон (1885–1945).

210517-georgesmithpatton.jpg

Джордж Сміт Па́ттон, молодший
Джордж Сміт Па́ттон, молодший (англ. George S. Patton, Jr.)

Ось деякі його відвертості зі щоденника – повідомляє телеграм-канал «Полум’я наших душ».

«Берлін розкрив мені очі. Ми зруйнували все те, що було створено великою расою, яку ми тепер збираємося замінити монгольськими дикунами. І вся Європа буде комуністичною. Кажуть, що протягом першого тижня, після того, як вони (Красная армія) взяли його (Берлін), всі найкращі жінки були зґвалтовані і потім пристрелені. Я ніколи б не дозволив їм зробити це, маючи можливість» (21 липня 1945 року).

«Фактично, німці – це єдині гідні люди з усіх, хто зараз є в Європі. Це вибір між ними та росіянами. Я віддаю перевагу німцям» (31 серпня 1945 року).

«Те, що ми зараз робимо, є знищенням єдиної сучасної держави в Європі, в ім'я того, щоб Росія змогла проковтнути її повністю» (2 вересня 1945 року).

«Це дійсно сумно, що англійці й американці знищили в Європі єдину нормальну країну. Саме тому дорога для більшовизму тепер відкрита» (18 серпня 1945 року).

А це його цитата за книгою: Хіршсон Стенлі. «Генерал Паттон. Життя солдата»:

«Труднощі з розумінням росіян полягають у тому, що ми не усвідомлюємо факту їх приналежності не до Європи, а до Азії, тому вони мислять по-іншому. Ми не здатні розуміти росіян, як не можемо зрозуміти китайців чи японців, та маючи багатий досвід спілкування з ними, повинен сказати, що у мене нема особливого бажання розуміти їх, якщо не брати до уваги розуміння того, яка кількість свинцю і заліза потрібна для їх повного знищення. На додаток до інших їх азіатських властивостей характеру, росіяни не поважають людське життя – вони сучі діти, варвари і хронічні алкоголіки».

Наостанок його висловлювання щодо «найбільш постраждалого» народу в ДСВ та нового порядку в Європі:

«У пресі існує очевидний семітський вплив. Вони намагаються зробити дві речі:

  • По-перше, допомогти просуванню комунізму.
  • По-друге, домогтися того, щоб усі підприємці з німецьким родоводом або просто неєврейського походження були викинуті зі своєї роботи» (вересень-жовтень 1945 року).

«Вони надмірно нехтують англо-саксонською концепцією правосуддя і вважають, що кожна людина повинна бути звільнена тільки тому, що хтось сказав про неї, що вона є нацистом. Очевидно, вони були глибоко вражені, коли я сказав їм, що нікого не буду звільняти без доказів провини перед судом, який діє за законами загального права» (вересень-жовтень 1945 року).

«Сьогодні ми отримали розпорядження... в якому було наказано, що ми повинні надати для іудеїв спеціальні умови розміщення. Якщо для іудеїв, то чому не для католиків, не для мормонів і т. д.? Також ми передаємо французам кілька сотень тисяч військовополонених, щоб ті використовували їх як безправну робочу силу у Франції. Дивно спостерігати за тим, як ми боролися в революцію за права людини і в громадянську війну за скасування рабства для того, щоб з успіхом зараз розтоптати обидва ці принципи» (14 вересня 1945 року).

Наші інтереси: 

Знати реальну історію. Це нам ще знадобиться. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ось воно як насправді було керівники США і Англії вели себе як вперті дітлахи Це зупинило еволюцію спричинило деградацію Ти дивишся у корінь Ігоре Дякую1

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ось воно як насправді було керівники США і Англії вели себе як вперті дітлахи Це зупинило еволюцію спричинило деградацію Ти дивишся у корінь Ігоре Дякую1

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

З огляду на експресивність, вольовитість та популярність Паттона серед народу, з’явилася чутка про те, що він, насправді, був вбитий. І не ким небуть, а самим Управлінням стратегічних служб (попередником ЦРУ) на замовлення уряду, який боявся того, що він справді розпочне війну з СРСР.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Думаю, що причина трохи інша: Паттон заважав геноциду німців згідно з "Планом Моргентау".
https://www.ar25.org/node/38293

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Так працюють фарисеї, всіх хто їх виводить на чисту воду вони вбивають. І це триває вже тисячоліття

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дивно, правда?

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Переслав Ярослав Мартинюк :

«За словами історика Sean McMeekin, Росія розпочала Першу світову війну і відіграла важливу роль у розв'язанні Другої світової війни, а зараз стоїть на порозі початку Третьої світової війни». 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Історія Другої світової війни є сильно перекрученою та спотвореною. Тут актуально поставити собі запитання: кому це вигідно? Можна лише припустити, в якому ступорі знаходився Джордж Паттон, коли після баталій війни він міг сісти і спокійно проаналізувати, що насправді вона принесла. Виявилося, що все, за що лилася кров, було насправді нівельовано, а одна з кращих на той час держав в плані розвитку – Німеччина, віддана на поталу азійському монстру – Росії для реалізацій ідей комунізму. Досліджуємо реальну історію, вчимося міркувати критично.

Радіймо життю граючи!