Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 134
  • Переглядів: 155

Генерал Джордж Паттон про Третій Райх: Ми знищили єдину нормальну країну в Європі

Категорія:

Світ:

Коли відгриміли баталії на європейському театрі бойових дій у травні 1945 року, настав час поглянути в очі важкій реальності. Одним з тих, хто не міг мовчати, був командувач Третьої армії американський генерал Джордж Сміт Паттон (1885–1945).

210517-georgesmithpatton.jpg

Джордж Сміт Па́ттон, молодший
Джордж Сміт Па́ттон, молодший (англ. George S. Patton, Jr.)

Ось деякі його відвертості зі щоденника – повідомляє телеграм-канал «Полум’я наших душ».

«Берлін розкрив мені очі. Ми зруйнували все те, що було створено великою расою, яку ми тепер збираємося замінити монгольськими дикунами. І вся Європа буде комуністичною. Кажуть, що протягом першого тижня, після того, як вони (Красная армія) взяли його (Берлін), всі найкращі жінки були зґвалтовані і потім пристрелені. Я ніколи б не дозволив їм зробити це, маючи можливість» (21 липня 1945 року).

«Фактично, німці – це єдині гідні люди з усіх, хто зараз є в Європі. Це вибір між ними та росіянами. Я віддаю перевагу німцям» (31 серпня 1945 року).

«Те, що ми зараз робимо, є знищенням єдиної сучасної держави в Європі, в ім'я того, щоб Росія змогла проковтнути її повністю» (2 вересня 1945 року).

«Це дійсно сумно, що англійці й американці знищили в Європі єдину нормальну країну. Саме тому дорога для більшовизму тепер відкрита» (18 серпня 1945 року).

А це його цитата за книгою: Хіршсон Стенлі. «Генерал Паттон. Життя солдата»:

«Труднощі з розумінням росіян полягають у тому, що ми не усвідомлюємо факту їх приналежності не до Європи, а до Азії, тому вони мислять по-іншому. Ми не здатні розуміти росіян, як не можемо зрозуміти китайців чи японців, та маючи багатий досвід спілкування з ними, повинен сказати, що у мене нема особливого бажання розуміти їх, якщо не брати до уваги розуміння того, яка кількість свинцю і заліза потрібна для їх повного знищення. На додаток до інших їх азіатських властивостей характеру, росіяни не поважають людське життя – вони сучі діти, варвари і хронічні алкоголіки».

Наостанок його висловлювання щодо «найбільш постраждалого» народу в ДСВ та нового порядку в Європі:

«У пресі існує очевидний семітський вплив. Вони намагаються зробити дві речі:

  • По-перше, допомогти просуванню комунізму.
  • По-друге, домогтися того, щоб усі підприємці з німецьким родоводом або просто неєврейського походження були викинуті зі своєї роботи» (вересень-жовтень 1945 року).

«Вони надмірно нехтують англо-саксонською концепцією правосуддя і вважають, що кожна людина повинна бути звільнена тільки тому, що хтось сказав про неї, що вона є нацистом. Очевидно, вони були глибоко вражені, коли я сказав їм, що нікого не буду звільняти без доказів провини перед судом, який діє за законами загального права» (вересень-жовтень 1945 року).

«Сьогодні ми отримали розпорядження... в якому було наказано, що ми повинні надати для іудеїв спеціальні умови розміщення. Якщо для іудеїв, то чому не для католиків, не для мормонів і т. д.? Також ми передаємо французам кілька сотень тисяч військовополонених, щоб ті використовували їх як безправну робочу силу у Франції. Дивно спостерігати за тим, як ми боролися в революцію за права людини і в громадянську війну за скасування рабства для того, щоб з успіхом зараз розтоптати обидва ці принципи» (14 вересня 1945 року).

Наші інтереси: 

Знати реальну історію. Це нам ще знадобиться. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ось воно як насправді було керівники США і Англії вели себе як вперті дітлахи Це зупинило еволюцію спричинило деградацію Ти дивишся у корінь Ігоре Дякую1

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ось воно як насправді було керівники США і Англії вели себе як вперті дітлахи Це зупинило еволюцію спричинило деградацію Ти дивишся у корінь Ігоре Дякую1

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

З огляду на експресивність, вольовитість та популярність Паттона серед народу, з’явилася чутка про те, що він, насправді, був вбитий. І не ким небуть, а самим Управлінням стратегічних служб (попередником ЦРУ) на замовлення уряду, який боявся того, що він справді розпочне війну з СРСР.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Думаю, що причина трохи інша: Паттон заважав геноциду німців згідно з "Планом Моргентау".
https://www.ar25.org/node/38293

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Так працюють фарисеї, всіх хто їх виводить на чисту воду вони вбивають. І це триває вже тисячоліття

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дивно, правда?

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Переслав Ярослав Мартинюк :

«За словами історика Sean McMeekin, Росія розпочала Першу світову війну і відіграла важливу роль у розв'язанні Другої світової війни, а зараз стоїть на порозі початку Третьої світової війни». 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Історія Другої світової війни є сильно перекрученою та спотвореною. Тут актуально поставити собі запитання: кому це вигідно? Можна лише припустити, в якому ступорі знаходився Джордж Паттон, коли після баталій війни він міг сісти і спокійно проаналізувати, що насправді вона принесла. Виявилося, що все, за що лилася кров, було насправді нівельовано, а одна з кращих на той час держав в плані розвитку – Німеччина, віддана на поталу азійському монстру – Росії для реалізацій ідей комунізму. Досліджуємо реальну історію, вчимося міркувати критично.

Радіймо життю граючи!