Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Французькі військові виступили проти диктатури глобалізму та ідеології анти-расизму

Спецтема:

Найкращі представники французьких військових вступили у відкриту конфронтацію з політичною елітою країни. Все почалося півтора тижня тому. 40 генералів у відставці написали відкритий лист про те, що Франції загрожує громадянська війна.

Лист підписали понад 20 000 (!) військових — здебільшого у відставці, втім серед підписантів є й діючі солдати. Якщо вірити тамтешнім правим ресурсам, у самій французькій армії багато хто підтримує ідею листа, пише 

“Ми, солдати Франції, не можемо залишитись осторонь у теперішній ситуації. Франція перебуває у серйозній небезпеці, і саме існування нашої країни скоро постане під питанням”, — написали військові.

“Послідовники ідеології так званого “анти-расизму” сіють зерна расової війни, і рано чи пізно це призведе до конфлікту. Вони ненавидять нашу країну, її традиції, і прагнуть її знищення. Заради цього вони відбирають у нас нашу історію, і все що ми цінуємо.

Вже є цілі анклави з іммігрантів, куди вхід корінним французам — під негласною забороною. На цих територіях французьке законодавство не діє”, — йдеться у листі.

Зазаначається, що, з іншого боку, мають місце драконівські репресії французької держави проти рухів корінних французів, які висловлюють своє невдоволення станом справ у Франції. Наприклад, вкрай агресивно поведінку поліцейських проти жовтих жилетів, яких вони регулярно били, ігноруючи при цьому банди БЛМ-активістів, які атакували жовтих жилетів.

Темрява насувається над Францією, і кожного дня ми бачимо більше насильства, наголошується у листі.

Військові, очолювані колишнім головою іноземного легіону генералом Пікемал (якого вигнали з армії у 2016 за участь в акції проти масової імміграції), закликали до “негайних дій” і зазначили, що вони “готові служити будь-кому, хто служить інтересам нації”.

Міністр оборони Франції Флоренс Парлі різко засудила військових, називаючи їхній лист “недопустимим”. Лідер Франції Емануель Макрон пообіцяв, що "покарає всіх причетних". Міністр внутрішніх справ також засудив "лист боягузів". У самій армії провели власне розслідування, і обіцяють відправити всіх діючих солдатів, які підписали листа, під "військовий трибунал".

Схоже, що для політичної еліти солдатів має цікавити лише боротьба проти "неправильних" режимів на Близькому Сході, аж ніяк не боротьба заради власного народу.

Втім, на фоні однозначної реакції так званої “політичної еліти” країни, цікавою виявилася реакція самих французів. Так, згідно з останніми опитуваннями, 86% французів підтвердили, що у країни діють цілі анклави з іммігрантів, куди корінним французам заборонено зайти; 58% французів підтримали ідею листа. А 50% французів вважають загрозу громадянської війни у країні цілком реальною.

А далі, найцікавіше: 49% (!) французів вважають, що армія має втрутитися у ситуацію, щоб "відновити порядок у Франції".

Як би то не було, в моменти, коли тебе засуджують ЗМІ та "політична еліта", люди зазвичай лякаються, вибачаються, і виправдовуються. На щастя, цього не сталося. У відповідь на погрози “французької політичної еліти” інша група генералів у відставці написала нового листа із ще чіткішим меседжом.

"Ми поділяємо занепокоєння наших колег щодо того, яку Францію ми залишимо нашим нащадкам. І ми погоджуємося щодо погрози масової імміграції до Франції. Разом із цим, щоб вилікувати хворобу, треба подивитись в першу чергу не на симптоми, а на причину.

В першу чергу треба подивитись на політику цієї країни, яка й допустила виникнення цих симптомів, на еліту, яка повністю контролюється великим капіталом та транснаціональними ЗМІ.

Власне, наша політична еліта підконтрольна світовим елітам. Елітам, які вирішують, хто прийде до влади та хто покине владу. Наша політична еліта перебуває під контролем Більдербергського клубу та ніким не обраних 25 000 працівників ЄС. Наша політична еліта лише втілює в життя бажання цієї глобальної еліти.

Коли ми говоримо про проблеми масової імміграції у Франції, то наша політична еліта лише втілює дороговкази глобальної еліти. А французька нація, як дуже давня нація, сильно заважає глобальній еліті у спробах встановити одну, світову владу. Ця ж "еліта" підриває нашу систему освіти. Ця ж еліта ув'язнила 67 мільйонів французів під час локдауну".

Джерела:

Наші інтереси: 

Політичний маятник пішов у праву сторону. Глобальна політика мультикультуралізму та толерантності дійшла до абсурду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

як убрався між ворони , то і крякай як вони

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

як убрався між ворони , то і крякай як вони

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, коли ж саме Бургундія вийде зі складу Франції?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!