Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коаліція проти фінансування неофашизму Путіна: світовий заклик до Меркель зупинити будівництво ПП-2

Категорія:

Відповідного листа до Канцлера Німеччини Ангели Меркель передали опівдні 30 квітня 2021 року амбасадам Німеччини у різних країнах їхнього проживання «ad hoc» групи «Спеціяльної Коаліції проти фінансування неофашизму Путіна». 

210503-paryzhperedambasadoyunimechchyny30kvitnya2021.jpg

Французька спеціяльна група під амбасадою ФРН у Парижі 30/04/2021
Французька спеціяльна група під амбасадою ФРН у Парижі 30/04/2021 року, зліва направо : Олег Коваль, Зоріяна Ганяк, Зірка Вітошинська, Ан-Марі Ґусар, Іван Пастернак

Червоні лінії Путіна загрожують Європі, НАТО й Україні. Але зупинення будівництва газогону Північного Потоку 2 (ПП2) може зірвати руйнівні дії Путіна.

«Спеціальну Kоаліцію проти фінансування неофашизму Путіна» координує Ярослав Мартинюк / Jaroslaw Martyniuk, колишній дипломат МЕА / OCDE у Парижі.

Відео з Вашингтону, говорить Ярослав Мартинюк: 

за підтримки групи Еда Скібіцького та інших груп в Австралії, Канаді, Франції та Німеччині. 

«Наш рух є базовим і зростає», – ствердив Мартинюк. «Світ більше не може терпіти таких хуліганів як Путін, що діє як Сталін. Ми знаємо, чим ця історія закінчилася: знищенням 5-7 мільйонів українців у Голодоморі, а вкінці ІІ світової війни – поділом Європи «залізною завісою».

Коаліція нагадує:

1. Основна відповідальність за скасування газогону Північний Потік 2 / Nord Stream 2 лежить на Канцлері Меркель, яка чинила опір закликам парламенту ЄС, а також багатьох західних країн,

2. Канцлер Меркель повинна вийти з цієї політично-згубної угоди, яка загрожує безпеці України, а також безпеці ЄС,

3. ПП2 – це найпотужніша торговельна монета, яку Захід має для примушення Путіна вивести свої сили з України, погодитися на мирну резолюцію та звільнити Навального,

4. Газогін ПП2 – непотрібний для енергетичної безпеки Німеччини чи Європи: існуючих газогонів, що проходять через Україну, достатньо для задоволення майбутніх потреб у газі,

5. Газогін ПП2 — покликаний доставляти лише 20% газу до Німеччини, решта 80% до Австрії, на заміну газу з України,

6. Зі самого початку газогін ПП2 мав головно політичну, а не комерційну ціль витіснити газ, що проходить через газогони України,

7. Існує дуже потужна двопартійна підтримка з боку Конгресу США [див. Санкції NS2 2021 року Закон про національні оборонні санкції] та багатьох країн ЄС [Польща, Молдова, Словаччина...], а також Великобританії, Канади та Швеції, які закликають скасувати газогін ПП2.

Відгук у Facebook 

Дипломата німецької амбасади в Парижі з відділу безпеки, після кількох розмов з німецькими керівниками, зобов'язали взяти нашу конверту з листом до Канцлера Меркель, і передати Паскалю Гекторові / Pascal Hector, заступникові посла, уповноваженому міністру в амбасаді Німеччини на Францію та Князівство Монако.  

Сподіваймося, що наші спільні зусилля посприяють зрушенню позиції Німецької Адміністрації щодо ПП2.

Лист заклик до Канцлерки Меркель зупинити ПП2
Лист заклик до Канцлерки Меркель зупинити ПП2

Лист до Канцлера Меркель (англійською мовою): PDF icon letter_in_english_ns2_003_9.pdf
Лист до Канцлера Меркель (українською мовою): PDF icon coalition_ua.pdf

Звіт Андрія Білика з Вашингтону : 

Українсько-американські акції протесту проти газогону "Північний потік-2" набувають міжнародних прихильників

https://www.ukrweekly.com/uwwp/ukrainan-americans-organize-protests-against-nord-stream-2-pipeline-gain-international-traction/

А 6 травня 2021 надійшла ще така інформація про акцію з Німеччини : 

З в е р н е н н я 

Коаліція проти добудови Північного Потоку  2 

Шановна пані Канцлер Др. Меркель,

Ми, українці, та громадяни Німеччини, Австрії, Латвії, Іспанії та Італії звертаємось до Вас зупинити всі будівельні роботи на Північному потоці 2 (ПП-2),  до тих пір, поки Путін не виведе всі російські війська з окупованих територій України в Донецьку та Луганську, а також з українського Криму. Крім того, ми закликаємо Вас дотримуватися мораторію на ПП-2, доки незалежна комісія експертів не дослідить наслідки для німецької та європейської енергетичної безпеки та поки не з’ясується відповіді щодо фактичної потреби у цьому проекті.

Зараз ми переживаємо цілеспрямовані та зростаючі фейкові новини, кібератаки з боку Росії в європейських країнах та особливо в Україні. Існує дуже багато неперевірених заяв про необхідність переміщення газу з Російської Федерації до Німеччини для виправдання ПП-2. Норвезька дирекція нафти має потужність 30%.

Цитата: Ресурси прослужили б довго, але попит зменшується. Усі сходяться на думці, що природний газ буде менш затребуваний із середини 2030-х років або навіть раніше, ніж сьогодні.

Транспортний шлях з Норвегії становить лише 660 км.

ПП-2 не про створення взагалі додаткових потужностей, а про витіснення існуючого основного маршруту російського газу до Європи, який пролягає через Україну. Це не економічна необхідність, а тиск російської влади та вплив на Європу.

Сьогодні люди стикаються з різким забрудненням землі. З численними непотрібними будівельними проектами, такими як ПП-2 у Балтійському морі та Південний потік у Чорному морі, які також були недобудовані без попереднього аналізу/дозволу та схвалення, а зараз завдають шкоди Чорному морю та морському середовищу в цілому і є способом забруднення. Від цього страждає природа. Якщо ПП2 буде добудований, вся мережа в Україні згодом стане найбільшою іржавою та шкідливою для природи структурою і вплине на наш родючий ґрунт.

Що стосується поточного стану Матері-Землі, ми пропонуємо видачу дозвілу на будівництво таких проектів повинні бути затверджені лише при наявності чіткої концепцієї його знешкодження/захоронення при завершенні експлуатації чи непридатності в подальшому, без подальшого пошкодження природи. Ми хотіли б знати, як і коли РФ буде належним чином утилізувати Чорне море та інші відремонтовані металобрухтні споруди. Проблема утилізації ядерних відходів вже показала, що є нагальна потреба зараз інвестувати у дослідження / розробку таких видів відходів.

Уряд Кремля поводиться з такими глобальними будівельними проектами без будь-якої відповідальності перед іншими народами, законами та природою. Це потрібно припинити. Будівництво ПП-2 також розпочалось у жовтні 2012 року без попереднього узгодження, і зараз Європа знаходиться під тиском цей проект добудувати та придбати газ. Так не може дальше бути.

Вже після анексії українського Криму в 2014 році, було чітко визнано, що ПП-2 не відповідає енергетичній програмі ЄС і суперечить її правовим директивам. Це також ставить під загрозу цілям щодо програми клімату ЄС. Окрім того це також втрата для України біля 2 млрд. Доларів щорічно, і це в той час, коли Україна ціною життів українців зберігає мир для Європи з 2014 року.

Україна, США, Молдова, Польща, Словаччина, Великобританія, Швеція, Канада, а також Парламент Європейського Союзу винесли чітке рішення щодо закриття газопроводу - ПП-2. Німецький народ також побоюється негативного впливу на навколишнє середовище. Українці глибоко стурбовані тим, що такий легковажний підхід до ПП-2 дає можливість Росії впливати на демократію в Європі.

Пані Канцлер, рішення вийти з цієї стратегічно шкідливої ​​угоди з Росією, лежить повністю у ваших руках. Ми апелюємо до Вашого рішення, які часто в новітній історії мало багато хороших наслідків.

Як казав вятенніший Митрополит Галицький Андрей Шептицький, "чи ж це не якесь дивне божевілля – не розрізняти поняття правди і неправди, добра і зла, світла й темряви, культу Бога і культу демона, закону Божого та закону бандитів?“  Дякуємо з повагою.Лист підписали Люба Покотило, та інші члени ГО Україна Форум, Німеччина Василь Вітенко від імені ГО Громада Українців в Тюрінгіі, Німеччина Татяна Лазда від імені ГО Товариство підтримки України в  Латвії Тімур Литовченко Автор книг, Україна Сергій Куций, Відень Австрія Михайло Петруняк Кметюк від імені ГО Федерації асоціацій українців в Іспанії Уляна Флишко засновниця Фонду „Здійстнити мрію“

 

 

 

 

 

Наші інтереси: 

Допомогти Заходові розплющити очі на досвід колишніх уярмлених Москвою народів, зокрема українського, аби діяв відповідно.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Додала український переклад листа до Канцлера Меркель п. Анни Білоус, про який подбала Люба Покотило.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Молодці! Зірко, Ти одна без маски:)

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Молодці!

Творю, отже існую.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую! Ха-ха-ха, ви помітили... !
В мене, це природньо.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це важко не помітити)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чекаємо на прес-реліз з Вашингтону.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Додала український переклад листа до Канцлера Меркель п. Анни Білоус, про який подбала Люба Покотило.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Додала звіт Андрія Білика з Вашингтону :

Українсько-американські акції протесту проти газогону "Північний потік-2" набувають міжнародних прихильників

https://www.ukrweekly.com/uwwp/ukrainan-americans-organize-protests-against-nord-stream-2-pipeline-gain-international-traction/

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !