Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

МОК відмовився підтримувати BLM та інші прокомуністичні рухи

Категорія:

Спецтема:

Міжнародний Олімпійський Комітет (МОК) виступив з попередженням, що ті спортсмени, які на Токійській Олімпіаді будуть вставати на коліно при виконанні національних гімнів (як це зараз роблять прихильники BLM), будуть покарані.

Під заборону також потрапляють піднятий вгору стиснутий кулак (як роблять прихильники рухів «Black Power», організації «Чорні пантери», а також різних прокомуністичних рухів) та інші жести політичної спрямованості.

Правило 50 Олімпійської хартії прямо забороняє будь-які демонстрації, а також політичну, релігійну та расову пропаганду на будь-яких олімпійських площадках, стадіонах та інших олімпійських об’єктах.

В самих США після минулорічного божевілля BLM національний олімпійський комітет дозволив на відбіркових змаганнях будь-які жести, лозунги та символіку BLM. І, напевно, думав, що МОК також це все дозволить.

Але МОК провів опитування серед 3500 провідних спортсменів різних країн, які збираються брати участь у Токійській Олімпіаді. Переважна більшість висловилась рішуче проти BLM-пропаганди.

Голова Комісії Атлетів МОК Керсті Ковентрі (Kirsty Coventry) – в минулому зімбабвійська плавчиня, олімпійська чемпіонка – під час он-лайн конференції за результатами цього опитування заявила, що порушників правила 50 чекає покарання, яке визначатиметься в кожному конкретному випадку.

Правило 50 дехто вважає занадто радикальним, оскільки у деяких спортивних асоціаціях дозволяється висловлювати свою позицію з різних соціальних (але не політичних) питань. Але Олімпіада – це загальносвітова подія. І тому величезну різноманітність соціальних, політичних, релігійних тощо питань неможливо привести до єдиного знаменника. Тому необхідна повна нейтральність.

Олімпійські ігри в Токіо почнуться 23 липня 2021 року і триватимуть до 8 серпня.


До речі, в 1968 році на Олімпіаді в Мехіко американські спринтери Томмі Сміт (Tommie Smith) та Джон Карлос (John Carlos), які посіли перше і третє місця відповідно, вийшли на церемонію нагородження у чорних перчатках, а коли заграв американський гімн – опустили голови і підняли вгору стиснутий кулак, як робили прихильники руху «Black Power». На прес-конференції вони це пояснили тим, що протестують проти расизму. Обох спортсменів було негайно виключено з олімпійської збірної і їм було наказано негайно залишити олімпійське містечко. Проте медалі у них не забирали. У наступні кілька олімпійських днів ще кілька афроамериканських спортсменів виходили на церемонії нагородження у чорних беретах і чорних перчатках (уніформа «Чорних пантер») і так само опускали голови і піднімали вгору стиснутий кулак. Їх так само було вигнано з олімпійської збірної.

Наші інтереси: 

Божевілля расистської BLM має бути зупинено!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
негри
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тих беелемівських нападів уже критикують в офіційних французьких медіях !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тих беелемівських нападів уже критикують в офіційних французьких медіях !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !