Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Білий євангельський опір вакцинації. Творімо власну економіку – Андрій Торба, права соцмережа Gab

Категорія:

Спецтема:

Настав час будувати власну економіку окремо від усього цього божевілля. Досить скоро у нас не буде іншого вибору. Засновник і директор соціальної мережі Gab Ендрю Торба (Andrew Torba) прокоментував цькування мейнстрімними ЗМІ людей, які не хочуть вакцинуватися, а євангельський націоналізм називають «загрозою для нашої демократії».

"Радикалізований християнський націоналізм є однією з найбільших загроз США", – цитує він у своєму дописі на Gab "Business Insider".

“Білий євангельський опір є перешкодою у справі вакцинації”, – цитує він The New York Times.

"Християнський націоналізм є перешкодою для масової вакцинації проти COVID-19", – цитує він The Conversation

 Ці люди люблять будь-який привід для демонізації білих людей та християнства, зауважує Торба.

Тим часом володарі великих технологій у Facebook блокують повідомлення про людей, які помирають від вакцини. Марк Цукерберг також співпрацює з урядом, щоб соціально присоромити тих, хто вирішив не вакцинуватися експериментальною вакциною.

Відколи це наша медицина стала справою Facebook?

Найбільша іронія в тому, що сам Цукерберг ще не вакцинований. Можливо, він просто не хоче ризикувати, щоб шкіра не відшаровувалася після "укольчика". Або, можливо, він знає про чіткий зв’язок між вакциною AstraZeneca та рідкісними тромбами у мозку. Чи може Цукерберг вважає, що не варто ризикувати здоров'ям заради шести місяців захисту, які обіцяє вакцина «Модерна». Я не звинувачую його!

Окрім ризиків, християни також стикаються з моральною дилемою щодо того факту, що у розробці всіх трьох вакцин важливу роль зіграли клітини абортованого плоду. Можливо, саме тому вакцина, як і аборт, стала de facto знаковою церемонією для послідовників демонічної псевдорелігії, яка охоплює західне суспільство

Чи пам’ятаєте ви, щоб хтось колись в Інтернеті виставляв як чесноту те, що в минулому він вакцинувався проти грипу? І раптом стало «круто» і «модно», щоб увесь світ дізнався про вашу історію хвороби.

Яка це дурість і мракобісся!

В інших новинах читаємо, що половина американців підтримує "паспорт вакцинації", що означає, що наше суспільство швидко розпадається на дві різні економіки: економіку здорових та розумних людей, які не хочуть, щоб їм вводили експериментальну вакцину, та тих, хто віддав своє тіло для наукового експерименту, щоб все могло повернутися до "нормальності".

Це – одна з багатьох причин, чому я закликаю почати будувати власну економіку окремо від усього цього божевілля. Досить скоро в нас не буде іншого вибору.

Зрештою, олігархи, що знаходяться при владі, хочуть, щоб ми всі поклонялись «державі», «речам» і «науці» як богу. Всемогутній Бог заважає цьому.

Вони хочуть, щоб ми, поневолені гріхом, стали ще більш безхребетними, слухняними, послужливими та покірними свинями. Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю.

Експериментальна вакцина стосується не здоров’я і не політики. Йдеться про владу! Владу над вашим тілом. Владу над вашим розумом. Владу над душею.

Опиратися. Триматися віри. Ми – діти Божі.

Врешті-решт: “моє тіло, мій вибір”, правильно?

Наші інтереси: 

Вірити собі та своїм відчуттям, інтуїції та здоровому глузду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

"Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю."
Головний грекокатолик вже публічно вакцинувався, тому християни не стоять на їхньому шляху

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

"Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю."
Головний грекокатолик вже публічно вакцинувався, тому християни не стоять на їхньому шляху

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Приємна новина про чудову людину!

Радіймо життю граючи!