Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американців психологічно готують до заміни Байдена на Гарріс

Категорія:

Спецтема:

Як казав Фрідріх Шиллер: Der Mohr hat seine Arbeit getan der Mohr kann gehen (Мавр зробив свою справу, Мавр може піти).

Я вже неодноразово висловлював думку, що Джо Байден – це «троянський кінь» для приходу до влади радикальних ліваків. Що в разі його перемоги, дідуся якийсь час триматимуть як декорацію, а реальна влада буде в руках Камали Гарріс або взагалі позалаштункових ляльководів. І в якийсь момент його просто приберуть. Наприклад, за 25 поправкою до Конституції США, коли визнається, що Президент є неспроможним виконувати свої обов’язки.

Підозрюю, що про це була попередня домовленість із самим Байденом. Бо з якого лиха літній, втомлений чоловік, якій забуває імена людей, плутає родичів, не вилазить зі свого бункеру тощо – буде прагнути отримати посаду, яка передбачає напруженої роботи протягом 4 років? Підозрюю, що Байдена так попросили йти на вибори, що він не міг відмовити, адже дуже вигідно мати Президентом людину, на яку є достатньо компромату, тож можна диктувати йому, що робити.

Тому з Байденом просто домовилися, що він йде в Президенти, підписує низку указів, після чого за станом здоров’я йде у відставку. Питання, в який момент уходить з посади?

Якщо Байдена відсторонити від влади після 20 січня 2023 року, то Президентом стане віце-президент Камала Гарріс. При тому ті трохи менше 2 років, що вона буде виконувати обов’язки Президента, не йдуть у залік, і вона після цього теоретично ще два терміни може бути Президентом. Якщо ж вона вступить на посаду до 20 січня 2023, то після цих двох років зможе балотуватися тільки на один термін.

Отже, демократам бажано якнайдовше тримати декорацію Байдена на посаді. От тільки з кожним днем стає все складніше приховувати, що у нього проблеми з головою. Він забуває імена своїх чиновників, плутає посади, плутає людей. Час від часу говорить невпопад дивні фрази. На своїй першій прес-конференції, яка відбулася аж через понад два місяці після інавгурації, було лише кілька журналістів, з яких десятьом представникам демократівських медіа було дозволено поставити заздалегідь узгоджені запитання. Але й тут Баден час від часу «плив».

Низка дрібних подій наводять мене на думку, що була попередня домовленість з Джо після деякого часу на посаді уступити крісло Камалі Гарріс.

Ще під час виборчої кампанії Камала робила «обмовки за Фройдом», коли казала «адміністрація Гарріс», а потім поправлялася: «адміністрація Байдена-Гарріс».

Після інавгурації у своїх нечисельних промовах Байден вже кілька разів називав Камалу Президентом.

Саме Камала Гарріс веде зараз телефонні розмови з лідерами європейських (і не тільки європейських) держав. Після кількох перших розмов (зокрема з Путіним) Джо негласно повністю передав цю функцію Камалі.

І ось ще цікавий факт. Традиційно в США називають адміністрацію Білого дому за прізвищем Президента: адміністрація Трампа, адміністрація Обами, адміністрація Буша, адміністрація Клінтона тощо.

Якщо ви зайдете зараз на сторінку Білого Дому, то там вперше пишеться «адміністрація Байдена-Гарріс».

Так само в профілях Білого Дому в різних соціальних мережах всюди фігурує «адміністрація Байдана-Гарріс». Американців привчають до Камали. Враховуючи стан Байдена, часу на це небагато.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Граємо!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Граємо!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Стосовно "Байдена-Гарріс" - дуже цікаве спостереження!